کد خبر:۵۴۹۷۹۴
آیت الله علم الهدی در دانشگاه آزاد مشهد:

حیات شریعت رسول‌الله(ص) وابسته به سید الشهدا(ع) است/ التقاط و اسلام سلطنتی دو مولفه اسلام بدلی

عضو خبرگان رهبری گفت: بقا و دوام پیامبر(ص) که در واقع حیات شریعت رسول الله(ص) می‌باشد، وابسته به سید الشهدا(ع) است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، آیت الله علم الهدی ظهر امروز در مراسم عزاداری هیئت دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد در مسجد حضرت مهدی(عج) این دانشگاه با بیان اینکه عالی ترین ارزش در ساحت سید الشهدا(ع) معرفت شناسی انقلاب کربلاست، گفت: نکته‌ای که ما به عنوان شیعه و طرفدار اسلام ناب اصرار داریم در جامعه و امت اسلامی از نظر تمامی مذاهب و اقوام به قطعیت برسد، این است که اسلام بقا و دوامش مربوط به حادثه عاشورا و واقعه کربلا می‌باشد.

 

وی با استناد به این فرموده پیامبر(ص) که حسین(ع) از من است و من از حسینم، افزود: تحلیل بخش دوم این جمله این است که بقا و دوام پیامبر(ص) که در واقع حیات شریعت رسول الله(ص) می‌باشد، وابسته به سید الشهدا(ع) است و دوام و زندگانی مکتب اسلام ناب مربوط به اباعبدالله(ع) می‌باشد.

 

عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه  لازم است تحلیل و مطالعه در تحریف ادیان و عامل اصلی عدم دوام و بقای شریعت‌های گذشته صورت بگیرد، تصریح کرد: چرا دین موسی و شریعت عیسی باقی نماند و آنچه ذات پروردگار به حضرت موسی و عیسی به عنوان تورات و انجیل نازل کرد، در واقعیت خودش دوام نیاورد و تورات تبدیل به یک کتاب دست ساز و انجیل به تحریف کشیده شد؟

 

امام جمعه مشهد با اشاره به اینکه شریعت مسیحیت و یهودیت با واقعیت خودش در جامعه مسیحی و یهودی دوام نیافت بیان داشت: باید پرسید عامل اصلی این تحریف‌ها چیست؟ درست است که خداوند در قرآن تصریح می‌کند که ما قرآن را نازل کردیم و حافظ و نگهبان آن هستیم، با این که خدا حافظ قرآن است؛ اما پروردگار در عالم خلق به وسیله ابزار و اسباب آنچه را که می‌خواهد اجرایی می‌کند.

 

آیت الله علم الهدی خاطرنشان کرد: این فرمایش و اراده خدا است که حفظ اسلام و قرآن باید به وسیله ابزار و اسباب صورت گیرد. اسباب و ابزار حفظ قرآن چه بود؟ ما معتقدیم آن سید الشهدا و انقلاب کربلا بود.

 

عضو خبرگان رهبری به عوامل انحراف ادیان مسیحیت و یهود اشاره کرد و متذکر شد: آن چیزی که باعث انحراف ادیان دیگر شد و زوال موجودیت و واقعیت آنها شد، وجود جریان‌های مختلف در جامعه آنها بود که برای حفظ قدرت خودکامه خود احکام و ارزش‌های این ادیان الهی را چالش و مانعی بر سر راه نظام سلطه و خودکامگی خود احساس می‌کردند؛ بنابراین درصدد برداشتن چالش‌ها از سر راه حکومت خود برآمدند و سعی کردند یکایک این ارزش‌ها را از بین ببرند و به جای آنها مسائلی که با امیال و خودکامگی آنها سازگار باشد قرار بدهند و از این نقطه انحراف شریعت شروع شد و واقعیت دین موسی و عیسی (علیها السلام) به هم ریخت و این ادیان دچار انحراف و تحریف شدند.

 

وی تاکید کرد: در اسلام نیز همچنین وضعیتی پیش آمد؛ آن زمانی که مسیر حکومت از جریان امامت و حاکمیت عصمت منحرف شد و از فرماندهی و رهبری امت رخت بربست، جریان‌های قدرت یابی که در راس جامعه اسلامی قرار می‌گرفند درصدد بودند تا بخشی از ارزش‌ها و احکام را که با جریان خودکامگی آنها سازگار نبود براندازی کنند و یک اسلام بدلی را در برابر اسلام واقعی به وجود بیاورند و این اسلام بدلی را در ابعاد مختلف بیان می‌کردند تا جایی که اسلام واقعی در شعاع این اسلام بدلی از بین برود.

 

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: آنان سعی می‌کردند احکام و ارزش‌های واقعی اسلام واقعی را از سر راه بردارند و به جای آن یک سلسله ارزش‌هایی را در شخصیت شریعت اسلام به وجود آورند که مانع خودکامگی و کامروایی آنان نباشد بلکه ضامن اجرای قوی و عامل نفوذ آنان در میان مردم باشد.

 

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه اولین مسئله‌ای که آنان در اسلام بدلی مطرح کردند اسلام سلطنتی بود، گفت: آنان اسلام را به عنوان یک تز قدرت مطرح می‌کردند و حسابشان این بود که پیامبر(ص) اسلام را در کنار امپراطوری‌های ایران و روم برای پیدایش یک امپراطوری سوم از نژاد تازی و عربی مطرح کردند و رسول الله معاد، وحی و توحید را تنها برای انسجام عرب به منظور رسیدن به چنین امپراطوری بیان کرده‌اند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه ابوسفیان به بنی امیه توصیه کرد که اسلام یک تز قدرت و حکومت است و الان به دست بنی امیه افتاده پس مانند گویی در میان خود بچرخانید و اجازه ندهید این قدرت از دست شما بیرون برود، گفت: ابوسفیان در قبرستان بقیع در کنار قبر حمزه(ع) گفت آن که دیروز به خاطرش جنگیدید امروز در دست بچه‌های ما است و با آن بازی می‌کنند که منظور او قدرت و حکومت بود.

 

امام جمعه مشهد تصریح کرد: زمانی که بنی امیه بر نظام سیاسی و اجتماعی امت اسلام مسلط می‌شوند اسلام را قدرت و حکومت می‌دانند و می‌گویند وحی، مکتب و دین و آیینی وجود ندارد. یزید مست در کنار سر سید الشهدا می‌گوید بنی هاشم با ملک و حکومت بازی می‌کرد و خبر نداشت وحی نازل نشده.

 

آیت الله علم الهدی بیان داشت: وجود مبارک سید الشهدا(ع) در قبال این حرکت انحرافی قیام کرد. متاسفانه در جامعه در حال حاضر با چنین انحرافی در خصوص انقلاب نیز مواجه هستیم، برخی از جریان‌های سیاسی دم از لیبرال دموکراسی می‌زنند و برخی رسما اعلام می‌کنند که لیبرال دموکرات هستند؛ این حرکت در حقیقت یک تحریف نسبت به انقلاب است یعنی آنچه در یهود و مسیحیت اتفاق افتاد.

 

عضو خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: مردم فقط برای سقوط یک نظام شاهنشاهی و اینکه یک عده از قدرت پیاده و عده‌ای دیگر سوار آن شوند و نظام ما تبدیل به یک نظام عادی و معمولی مانند سایر کشورها شود جان و خون نداند؛ بنا بود در کشور حاکمیت اسلامی با ارزش‌های دینی به وجود بیاید، چنانچه انقلاب به دلیل مذهب و دین شکل نمی‌گرفت مردم ما با سینه خشک به استقبال گلوله نمی‌رفتند.

 

وی افزود: برخی جریان‌های سیاسی حساب کتاب می‌کنند که با همه دنیا یکی شوند دست بدهند و با آنان ارتباط بگیرند، دروازه‌های مملکت را به روی همه دنیا باز کنند تا بیایند ببرند؛ به صرف اینکه می‌خواهند یک مملکت بی دردسر داشته و در همه مسائل شبیه دیگران باشند. این منطق معاویه و تز یزید است که می‌گفتند وحی نبوده، مسئله قدرت و حکومت است و امروز حکومت مال ما است؛ چنانچه پیامبر(ص) مردم را از خوردن عرق منع می‌کرد به دلیل ایجاد انسجام در میان مردم بود، حالا که قدرت به وجود آمده چه مانعی دارد جانشین پیامبر(ص) هم عرق بخورد.

 

امام جمعه مشهد تصریح کرد: انحراف در اسلام ایجاد شد و امام حسین(ع) در مقابل آن ایستادند و با آن مقابله کردند که در نتیجه یک حرکت در عمق اندیشه‌ها، دل‌ها و مغزهای مردم نفوذ و آنان را به اسلام اصیل برگرداند و امام حسین(ع) اسلام ناب را در مغزها و عقاید تحکیم کرد تا اسلام ناب بماند.

 

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه در اسلام بدلی التقاط وجود داشت، گفت: برخی‌ها بیان می‌کردند که ممکن است همه خوبی‌ها در مکتب اسلام نباشد و شاید مکاتب دیگر هم آموزش‌های اسلامی را داشته باشند؛ پس بنابراین به سراغ آنها می‌رویم و هر آنچه را که با زندگی تطبیق کرد آن را از دیگران می‌گیریم و به آن اکتفا می‌کنیم هر چند که در دین ما هم خلاف باشد.

 

وی افزود: این حالت دگراندیشی به گفته حضرت علی(ع) منشا فتنه است و در چنین حالتی شیطان بر مردم مسلط می‌شوند.

 

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: متاسفانه التقاط را ما در برخی از جریان‌های سیاسی می‌بینیم که به وجود آمده و مروج یک فرهنگ ضد اسلامی شده است. آنان یک جریان را به عنوان یک جریان نوآوری در برابر اندیشه و افکار و به عنوان خصوصیت ارزشی مطرح می‌کنند و این اسلام بدلی می‌باشد.

 

لازم به ذکر است، دانشجویان به عزاداری سید الشهدا پرداختند.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار