باند غربي جاده لشكرک - تلو در شمال شرق تهران بازگشايي شد
معاون فني و عمراني شهرداري منطقه 4 گفت: احداث و بازگشايي باند غربي جاده لشكرک - تلو با هدف کاهش حوادث ترافيکي و رواني ترافيک در اين جاده صورت گرفته است.
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، مهندس محمد شيري با اشاره به وجود مشکلات ترافيکي در اين مسير اظهار داشت: جاده لشكرک - تلو تا چندي پيش به دليل عرض کم و تک بانده بودن در کنار مشکلات ترافيکي، با حوادث جاده اي بسياري روبرو بود كه معاونت فني و عمراني شهرداري منطقه 4 براي حل اين مشکل در گام نخست، اقدام به احداث و بازگشايي باند غربي اين جاده کرد.
معاون فني و عمراني شهرداري منطقه 4 تصريح كرد: اين معاونت در کنار دو بانده کردن جاده لشكرک - تلو در خصوص روان سازي آمد و شد در زيرگذر تلو - بزرگراه شهيد بابايي نيز اقدام به بازسازي و مرمت آسفالت اين زيرگذر کرد که تاثيرات چشمگيري در کاهش ترافيک و حوادث جاده اي در اين مسير داشته است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰