آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۱۱۴۹

پوتین: در غیاب تهدید هسته‌ای ایران، اوباما نیاز به یک دشمن جدید دارد

رئیس جمهوری روسیه تاکید کرد که سرد شدن روابط میان مسکو و واشنگتن به سال‌ها قبل از بحران سوریه برمی‌گردد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از سی ان اس نیوز، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گفت که در غیاب تهدید هسته ای ایران، باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا برای متحد کردن آمریکا و توجیه شکستهایش نیاز به یک دشمن جدید دارد و تلاش می کند روسیه را به عنوان دشمن آمریکا معرفی کند.

وی افزود: تلاش برای معرفی دشمن جدید، یک تاکتیک جدید برای منجرف کردن اذهان رای دهندگان آمریکایی برای تحویل یک دولت شکست خورده به یک دولت جدید است. آنها نیاز دارند که به رای دهندگان نشان بدهند چرا مسائل لاینحل باقی مانده‌اند.

وی تاکید کرد که تهدید هسته ای ایران و ایرانیها برای آنها خوب کار نکرد. اما روسیه یک داستان جالب است. به عقیده من آنها اکنون در حال بازی با این کارت هستند.

وی با اشاره به تیره شدن روابط آمریکا و روسیه گفت که روابط 2 کشور سالها قبل از بحران سوریه به سردی گرایید. وی تاکید کرد که این مساله به زمان دوران فروپاشی یوگوسلاوی برمی‌گردد.

پوتین که به دهلی نو سفر کرده است به خبرنگاران روسی در زمینه تهدیدهای غرب برای تحریم مسکو به خاطر مساله حلب در سوریه گفت این تحریمها نتیجه معکوس به بار خواهد آورد.

وی همچنین به موضوع عملیات موصل نیز اشاره کرد و گفت: مسکو نمی خواهد به آتش هیجان پیرامون عملیات برنامه ریزی شده برای موصل بدمد.

 رئیس جمهور روسیه پیش از این نیز در حاشیه نشست بریکس در هند تصریح کرده بود که کشورش به‌دنبال تاثیر گذاشتن بر انتخابات آمریکا نیست.

رئیس‌جمهور روسیه ضمن اشاره به سخنان جو بایدن، معاون رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص احتمال حملات سایبری علیه روسیه نیز تصریح کرد که این اولین بار است که مقامات آمریکایی در این سطح، دست داشتن کشورشان در چنین حملاتی را می‌پذیرند و این نقض هنجارهای بین‌المللی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار