طرح ساماندهي معتادان جنوب تهران اجرا شد
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، اکرم اکبري گفت: در اين طرح معتاداني که از توان مالي کمي برخوردار بوده و يا کارتن خواب هستند، شناسايي و جهت درمان و بهبود به مراکز بازتواني معتادين معرفي مي شوند.
اکبري با بيان اينکه اين واحد معتادان را جهت بازتواني به مرکز کانون هدايت ري ويژه بازتواني معتادان معرفي کرده گفت: ماهانه حدود 20 تا 30 نفر از سوي اداره آسيبهاي اجتماعي اين منطقه به مراکز بازتواني معتادين معرفي مي شوند و در طول 28 روز تحت درمان قرار مي گيرند.
وي در ادامه اظهار داشت: اداره آسيبهاي اجتماعي همچنين با همکاري سازمان بهزيستي شهرري اقدام به جمع آوري سرنگهاي آلوده از سطح منطقه کرده و نقاط آلوده را پاکسازي مي کند.
رئيس اداره آسيب ها در ادامه خاطرنشان کرد: شهرري به علت وجود حرم حضرت عبدالعظيم (ع) يکي از مناطق مسافر پذير شهر تهران محسوب مي شود و اغلب افراد بي خانمان در بوستانهاي اطراف حرم و بازار بيتوته ميکنند.
اکبري افزود: با توجه به اينکه مصرف مواد مخدر و اعتياد يک معضل جهاني است و صدمات جبران ناپذيري را به بشريت وارد مي کند، اين واحد جهت اطلاع رساني و آگاه سازي شهروندان، اقدام به تهيه و توزيع بروشورهاي آموزشي بين شهروندان کرده است./انتهاي پيام/