اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد همدان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، در خصوص تغییر کابینه دولت روحانی بیان داشت: دولت جناب آقای روحانی از ابتدا اغلب شعارهایش را بر پایه اصلاح وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم بنا کرد. حتی زیر بار برجام و FATF رفت با شعار اینکه وضعیت اقتصادی را بهبود میبخشد؛ اما وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم و کشور نه تنها بهتر نشد؛ بلکه روز به روز بدتر و سخت تر شد.
وی افزود: در شرایطی که دولت در سال پایانی خود به سر می برد تغییراتی در کابینه اتفاق افتاد که کمترین رابطه را با اقتصاد دارند. این امر در شرایطی رخ داد که با توجه به شعارهای انتخاباتی دولت انتظار می رفت که این قبیل تغییرات در وزارتخانه هایی مثل اقتصاد، نفت، صنعت و معدن، راه و شهرسازی یا غیره باشند.
این فعال دانشجویی یادآور شد: در شرایطی که طی سال های گذشته 14 هزار واحد صنعتی به دلیل مشکلات مختلف تعطیل شده اند و رکود سراسر اقتصاد کشور را فراگرفته است، دولت دست به تغییر وزیران ارشاد اسلامی، آموزش وپرورش و ورزش و جوانان میزند.
وی تصریح کرد: فارغ از هر ماجرایی می توان دو حدس در ارتباط با تغییرات اخیر داشت. اول آنکه با توجه به اینکه چند ماه بیشتر تا زمان انتخابات نمانده است، دولت تصمیم دارد از ظرفیت عظیم این دو وزارتخانه برای تبلیغات انتخاباتی استفاده کند؛ به عنوان مثال در وزارت آموزش و پرورش جناب آقای نجفی که اعتدالیون و اصلاح طلبان توافق کرده بودند که به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی روحانی فعالیت کند، به عنوان گزینه وزارت آموزش و پرورش معرفی می شوند؛ بنابراین احتمال آن وجود دارد که وزارت آموزش و پرورش خود به یکی از ستادهای انتخاباتی تبدیل شود.
وی ادامه داد: در وهله دوم گمان آن می رود که هرچه به ایام انتخابات نزدیک تر می شویم دولت تصمیم دارد که حس سهم خواهی اطلاح طلبان را خاموش کند و با اعطای سه وزارتخانه به آنها رضایت آنها را برای انتخابات جلب کند.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد همدان گفت: به هر صورت بهتر است که دولت در عوض این قبیل فضاسازی ها و اقدامات انتخاباتی، تمرکز خود را بر مسئله اقتصاد و معیشت مردم معطوف سازد.