به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بالغ بر ۸۰ درصد افراد در طول زندگی دچار کمردرد می شوند که بیش از ۳ روز بطول می انجامد.
به گفته دکتر گریگوری بیلی، متخصص طب فیزیکی از پنسیوانیا، اولین گام در درمان پشت درد تشخیص درست آن است.
وی در ادامه عنوان می کند: «آگاهی پزشک از سابقه بیماری و محل دقیق درد و انجام تست فیزیکی می تواند به تشخیص علت درد کمک کند. در مواقعی هم اسکن MRI کمک می کند اما محدودیت هایی دارد.»
به گفته بیلی، «از آنجائیکه قسمت پشت بدن با افزایش سن تغییر می کند، MRI بسیاری از افراد مسن آسیب های متعددی را نشان می دهد اما آسیب مشخص شده در تصویر ممکن است علت فعلی درد نباشد.»
در مورد اکثر کمردردها، درمان شامل استفاده از مسکن های نظیر ایبوپروفن، یا بکارگیری یخ برای توقف اسپاسم و گرما برای تسکین درد است.
ادامه فعالیت های روزمره عادی هم تا حدامکان مهم است. سپری کردن زمان بیشتر در رختخواب می تواند منجر به سفت شدگی ستون فقرات و عضلات شود.
در صورت عدم تاثیر این راهکارها، سایر گزینه های درمانی غیرعمل جراحی عبارتند از: ورزش درمانی و ورزش تحت نظارت؛ داروهای تجویزی نظیر ضدالتهاب ها، ریلکس کننده های عضلانی، استروئیدهای خوراکی و تسکین دهنده های درد موضعی، و استروئیدهای تزریقی در محیط اطراف ستون فقرات.