آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۵۸۲۵
گرجی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو در مشهد:

دپارتمان علوم اعصاب مشهد یکی از بخش‌های فعال علوم اعصاب در خراسان رضوی خواهد شد

رئیس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سعی داریم تا این دپارتمان را تا دو سال آینده به یک بخش فعال در مشهد در زمینه درمان و پیشگیری از بیماری‌های علوم اعصاب تبدیل کنیم.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

علی گرجی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، درباره برگزاری کارگروه علوم اعصاب که برای اوّلین بار در ایران تشکیل شده است، گفت: علوم اعصاب از یک علم ساده تبدیل به یک دانش استراتژیک شده به این معنا که این علم تنها شناخت بیماری نیست؛ بلکه می تواند در حلّ بسیاری از مشکلات اجتماعی مفید واقع شود.

 

وی با بیان اینکه می‌توان از علوم اعصاب برای بالا بردن سطح آموخته های روانی مردم بهره برد به همین دلیل در ده سال اخیر در تمام دنیا به برگزاری چنین کارگاه هایی اهمیّت ویژه ای داده شده، تاکید کرد: ما در ایران احتیاج به یک قطب متمرکز برای توسعه این علم داشتیم که این مرکز به عنوان قطب انجام این فعالیّت انتخاب و تاسیس شد.

 

رئیس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در همین راستا کارگروه ماموریّت ویژه علوم اعصاب در راستای طرح تحوّل و نوآوری علوم پزشکی، در 21 فروردین ماه امسال با هدف آموزش نیروهای متخصّص و مورد نیاز، با هدف راه اندازی دپارتمان علوم اعصاب و همچنین انجام یک سری فعالیّت‌های علمی و پژوهشی تشکیل شد.

 

گرجی بیان داشت: از زمان تشکیل این کارگروه تا روز تاسیس دپارتمان حدود شش ماه طول کشید که در طول این مدّت کارگروه فعالیّت های آموزشی قابل توجّهی داشت، که برگزاری یک مدرسه تابستانه در مرکز تحقیقات علوم اعصاب شفاء تهران از جمله ی این فعالیّت ها بود که ما حدود 50 دانشجو را در مدّت پنج هفته آموزش دادیم که به روز ترین تکنیک‌های آزمایشگاهی را در آنجا فرا بگیرند.

 

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: در این دپارتمان دستگاه‌های ثبت امواج مغزی، سیستم های بافت شناسی، پاتولوژی، آسیب شناسی و تعدادی از سیستم ها به صورت جنرال و عمومی مانند تکنیک های مولکولی و پروتو نگاری را خواهیم داشت.

 

رئیس مرکز تحقیقات صرع دانشگاه مونستر آلمان ادامه داد: در طول این مدّت تعدادی طرح های تحقیقاتی انجام شده و پنج مقاله معتبر به نام ما به ثبت رسیده است، ما همچنین سعی در تربیّت نیروهای متخصص به منظور آماده سازی آنها برای کار در کارگروه و دپارتمان داریم.

 

گرجی برگزاری کنگره بین المللی سرطان در بیمارستان رضوی، برگزاری اوّلین همایش کارگروه ویژه توسعه علوم اعصاب، برگزاری دوّمین کنگره بین المللی صرع با همکاری کلان منطقه 9 با حضور متخصّصین داخلی و خارجی و تشکیل دو گروه آموزشی علوم اعصاب با هدف آموزش حدوداً 70 نفر از دانشجویان را از مهمترین فعالیّت های کارگروه تا قبل از تاسیس دپارتمان عنوان کرد.

 

رئیس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده از سلول های بنیادی در درمان بیماری های عصبی را محوری ترین فعالیّت خود دانست که تمرکز آن بیشتر روی بیماری ام اس و ضربات مغز می باشد

 

وی با بیان اینکه در تلاشیم تا دپارتمان علوم اعصاب دانشکده پزشکی مشهد را به یکی از بخش های فعال علوم اعصاب در سطح استان تبدیل کنیم، گفت: این دپارتمان در دو سال آینده یک بخش فعال در مشهد در زمینه درمان و پیشگیری از بیماری‌های علوم اعصاب خواهد بود.

 

رئیس مرکز تحقیقات صرع دانشگاه مونستر آلمان همچنین با اشاره به برگزاری کارگاه«اضطراب و هنردرمانی» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، هدف از برگزاری این کارگاه را اضطراب زدایی از جامعه  و همچنین آموزش عمومی برای درمان استرس و اضطراب بیان کرد و گفت: متخصّصین مغز و اعصاب در این کارگاه در مورد ایمنی راه، اعتیاد و غیره ایده پردازی خواهند کرد و برای عموم مردم و ارگان های زیر مجموعه ارائه خواهند داد.

 

 گرجی در ارتباط با برگزاری کارگاه «اضطراب و هنر درمانی» گفت:  تلاش ما راه اندازی چنین کارگاه هایی در زمینه های مرتبط با موضوع می باشد که قطعاً در آینده اطّلاع رسانی های منظّم تر را شاهد خواهید بود.

 

رئیس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین در مورد این که چرا کارگاه رایگان و به صورت آزاد برای عموم برگزار شده چنین گفت: بلاخره یک طرف این علم مربوط به مردم است و در صورتی که خواستار توسعه این علم در میان عموم مردم باشیم باید آن ها را از این علم به اندازه کافی آگاه کنیم در واقع مردم ما باید با دانشگاه در ارتباط باشند و شناخت بیشتری از این فضا داشته باشند، در صورت وقوع این اتّفاق ما موفّق به آگاه سازی مردم و دانشگاه می‌شویم و این قطعا برای کشور ما بسیار مهمّ ومفید خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار