آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۲۲۰۴
رئیس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

۴۰۰ نوع ماده مخدر صنعتی جدید در دنیا تولید می‌شود

رئیس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در دنیا مصرف مواد مخدر سه برابر شده و ۴۰۰ نوع ماده مخدر صنعتی جدید نیز تولید می‌شود که باید در دپارتمان‌های علوم اعصاب به منظور حل این معضل طرحی ارائه شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، علی گرجی در تالار امام رضا(ع) دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جمع دانشجویان در خصوص اهمیت و کاربردهای علوم اعصاب در زمینه‌ها و مشکلات مختلف جامعه، گفت: درمان و پیشگیری از بیماری ها از جمله کارکردهای علوم اعصاب می‌باشد، متاسفانه تعدادی از بیماری‌ها قابل درمان نیست؛ اما می‌توان بسیاری از آنها را پیشگیری کرد، که این امر با کمک علوم اعصاب امکان پذیر است.

 

وی تصریح کرد: علوم اعصاب ابتدا به شناسایی عامل اصلی بیماری می‌پردازد و بعد ایده پیشگیری از آن را مطرح می‌کند.

 

رئیس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه به نتایج پیشگیری تصادفات جاده‌ای اشاره و تصریح کرد: در سال‌های گذشته 28 هزار کشته و 300 هزار مصدوم در تصادفات جاده‌ای داشتیم، در حال حاضر این تعداد به دلیل پیشگیری کاهش یافته و تعداد کشته‌ها به 16 هزار نفر رسیده است.

 

گرجی با بیان اینکه کودکانی که میزان یادگیری آنان 25 درصد است، قابل درمان می‌باشند، افزود: با کارکردهایی می‌توان سطح یادگیری این کودکان را به 30 درصد ارتقاء داد. البته کسانی که از مغز شناخت کاملی داشته باشند، ‌قادر به انجام چنین امر مهمی می‌باشند.

 

وی با تاکید بر این نکته که با علوم اعصاب قدرت فعالیت سلول‌های حرکتی در مغز را می‌توان افزایش داد، خاطرنشان کرد: این امر را می‌توان با اوکانیزم کردن یکسری  از تکنیک مغزی انجام داد.

 

رئیس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با بیان اینکه پیشرفت کشور به یادگیری افراد وابسته است، بیان داشت:  با ایجاد سیناپس هایی در مغر به متدوهای جدید در تکنیک مطالعاتی خود خواهیم رسید و به این ترتیب مدت زمان مطالعاتی خود را تا حد ممکن کاهش دهیم.

 

گرجی یکی از معظلات اجتماعی جهان را اضطراب دانست و با اشاره به این نکته که سبک زندگی جامعه امروز باعث ایجاد این مسئله در افراد شده است، گفت:  آلودگی هوا، ترافیک و موبایل از جمله عوامل اضطراب در افراد می‌باشند و علوم اعصاب قادر به کنترل آن است.

 

وی متذکر شد: با کاهش اضطراب در افراد انرژی آنان به منظور انجام کارهای روزانه شان افزایش خواهد یافت.

 

رئیس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که مصرف مواد مخدر در دنیا سه برابر شده و زندانیان مواد مخدر 70 درصد افزایش داشته‌اند، ‌خاطرنشان کرد: افزایش این آمار به دلیل قوانین سازمان بهداشت جهانی به گونه‌ای است که فقط مافیای این مواد از آن سود می‌برند. در حالی که اعتیاد یک معضل مغزی است که متاسفانه بدون توجه به علائم آن قانون‌گذاری می‌شود.

 

وی افزود: با کمک علوم اعصاب این امر را می‌توان پیشگیری کرد و یا نعشگی را کنترل کرد.

 

گرجی با ابراز تاسف از افزایش مواد مخدر صنعتی در دنیا تصریح کرد: متاسفانه در دنیا 400 نوع ماده مخدر صنعتی تولید می‌شود، که باید در دپارتمان های علوم اعصاب به منظور حل این معضل طرحی ارائه شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار