کد خبر:۵۵۵۸۴۴

تجمع دانشجویان دانشگاه لامرد با وساطت فرماندار برگزار نشد/ قول مساعد فرماندار برای حل مشکلات دانشجویان + تصویر

دانشجویان دانشگاه لامرد که قرار بود در اعتراض به بی‌کفایتی رئیس این دانشگاه رو به روی درب این دانشگاه تجمع کنند، امروز با وساطت فرماندار این تجمع لغو شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، دانشجویان دانشگاه لامرد که قرار بود در اعتراض به بی‌کفایتی رئیس این دانشگاه رو به روی درب این دانشگاه تجمع کنند، امروز با وساطت فرماندار این تجمع لغو شد.

 

بالاخره پس از گذشت پنج سال از تاسیس مرکز آموزش عالی لامرد امروز برای اولین بار عبدالله حسینی، فرماندار شهرستان لامرد به عنوان اولین مقام بلند پایه این شهرستان از مرکز آموزش عالی لامرد بازدید به عمل آورد.

 

در پی وساطت فرماندار برای برگزار نشدن اعتراض و تحصن دانشجویان بازدیدی از جناب فرماندار از مرکز آموزش عالی لامرد صورت گرفت که طی این مراسم دانشجویان مشکلات و خواسته های خود را به گوش جناب فرماندار رساندند که شایان ذکر است مهمترین خواسته دانشجویان استعفای علی تیزرو، رئیس مرکز آموزش عالی لامرد بود که جناب فرماندار در پاسخ به دانشجویان اظهار کردند:


اینجانب عبدالله حسینی، فرماندار شهرستان لامرد به عنوان نماینده شما دانشجویان به شما قول می دهم که تمام تلاش خود را می کنم تا تمام مشکلات این مرکز را مرتفع سازم؛ چرا که دانشگاه دولتی لامرد در حکم حیثیت شهر است، پس به یاری خدا حیثیت شهر را برمیگردانم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علی رحمانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۴
ما که چهار سال عمرمون تو این دانشگاه تلف شد چون نه استاد خوبی برامون اوردن نه حداقل امکاناتو داشت.امیدوارم با امدن مدیر جدید شرایط برا ورودی های جدید بهتر بشه.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار