به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی لاریجانی امروز -دوشنبه- در دیدار «سورن اسپرسن» رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس نمایندگان دانمارک با بیان این مطلب، از فاجعه انسانی در یمن و سکوت مجامع بینالمللی خاطر ابراز تاسف کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به بحرانهای موجود در منطقه تصریح کرد: در دهههای اخیر تروریسم رشد کمی و کیفی زیادی داشته که منجر به ایجاد بحران مزمن ناامنی در منطقه شده لذا ضروری است همه کشورها با نگاهی واقعبینانه و عملی و به دور از شعار و ادعا برای برخورد با معضل تروریسم اقدام کنند.
لاریجانی افزود: جمهوری اسلامی ایران معتقد است با جنگ و خونریزی نمیتوان در کشوری دموکراسی برقرار کرد و حضور نیروهای خارجی در منطقه و اطلاعات غلط و نادرست برخی کشورها از شرایط منطقه باعث گسترش تروریسم شده است.
رئیس مجلس در همین راستا بر لزوم تمرکز بر راه حل سیاسی در سوریه برای پایان دادن به بحران و برقراری ثبات تأکید و خاطرنشان کرد: تعامل و گفتوگوهای سازنده میان جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپا در بخش توسعه مراودات اقتصادی و رفع موانع بانکی و مباحث امنیتی مانند مبارزه با مواد مخدر حائز اهمیت است.
لاریجانی همچنین در این دیدار با اشاره به سابقه دیرینه ارتباطات سیاسی و اقتصادی میان دو کشور گفت: در فضای جدید فرصتهای بسیاری در بخشهای مختلف اقتصادی و صنعتی به وجود آمده که میتوان از آن در راستای رشد و گسترش مناسبات فیمابین بهره برد.
رئیس قوه مقننه افزود: ارتباطات پارلمانی میان مجالس دو کشور به تحکیم و تقویت مراودات میان جمهوری اسلامی ایران و دانمارک کمک میکند.
تاکید بر رایزنیهای مستمر میان اتحادیه اروپا و ایران
«سورن اسپرسن» رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس نمایندگان دانمارک در این دیدار با ابراز خرسندی از روند رو به رشد مناسبات اقتصادی میان دو کشور گفت: انجام گفت وگوها و رفت و آمدهای مقامات سیاسی، پارلمانی و فعالان بخش اقتصادی دانمارک نشان از عزم جدی مسئولان دولتی و پارلمانی دانمارک جهت رشد و توسعه هر چه بیشتر ارتباطات با جمهوری اسلامی ایران می باشد.
رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس نمایندگان دانمارک، جمهوری اسلامی ایران را کشور مهمی در منطقه خواند و نقش جمهوری اسلامی ایران در کمک به مبارزه با تروریسم و حل سیاسی بحرانهای منطقهای را مورد توجه قرار داد و افزود: دولت و پارلمان دانمارک از هرگونه همکاری در بخش مبارزه با مواد مخدر و تروریسم و تبادل تجربیات در عرصههای گوناگون مانند پذیرش مهاجرین استقبال میکند.
به گزارش خانه ملت، رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس نمایندگان دانمارک، بر گفت وگو و رایزنیهای مستمر میان اتحادیه اروپا و جمهوری اسلامی ایران در عرصه مسائل منطقهای و بینالمللی و برقراری ثبات و امنیت در منطقه تأکید کرد.