آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۶۷۰۳

آن شرلی مهمان جدید شبکه امید

مجموعه پویانمایی نوستالژیک «آن شرلی، دختری با موهای قرمز» مهمان جدید بینندگان شبکه امید خواهد شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ سینا معتضدی، مدیر شبکه امید، در گفتگو با روابط عمومی شبکه کودک و نوجوان سیما گفت: در پی پایان پخش مجموعه «ماجراهای خانواده تراپ»،  از این پس علاقمندان سریال دوست‌داشتنی آن شرلی می‌توانند این مجموعه را هر شب راس ساعت 22 از شبکه امید تماشا کنند.

 

وی تاکید کرد: ریل ساعت 22 پخش شبکه امید به مجموعه‌های نوستالژیک پویانمایی درام اختصاص دارد تا در این ساعت که معمولا همه اعضای خانواده در کنار هم قرار دارند، بتوانند برنامه‌ای متناسب علاقمندی همه نسلهای حاضر در یک خانواده را  به تماشا بنشینند.

 

معتضدی افزود: آن شرلی دختری با موهای قرمز، مجموعه پویانمایی است که در کشور ایران از شهرت و محبوبیت بالایی برخوردار است.

 

وی اظهارداشت: این مجموعه در سال 1979 و در 48 قسمت 23 دقیقه ای در کشور ژاپن تولید شده و در بسیاری از کشورهای جهان از موفقیت و محبوبیت بالایی برخوردار شده است.

 

گفتنی است این مجموعه بر اساس یک رمان امریکایی با عنوان «آنه، دختری از گرین گیبلز» ساخته شده و نویسندۀ کانادایی آن «لوسی مُد مونت‌گومری» است. این داستان که نخستین بار در 1908 منتشر شد بیش از 50 میلیون نسخه انتشار یافت و نیز به بیست زبان مختلف دنیا ترجمه شده و تاکنون از روی آن چندین فیلم، انیمیشن، سریال تلویزیونی و حتی تئاتر موزیکال ساخته شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار