آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۶۷۸۱

شکایت صدا و سیما علیه « من ناصر حجازی هستم» رد شد

شکایت صداو سیما از یک تهیه‌کننده سینما به خاطر تبلیغ فیلم در شبکه‌های ماهواره‌ای با صدور قرار منع تعقیب در دادسرای فرهنگ و رسانه و تأئید آن در دادگاه کارکنان دولت، رد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، چندی پیش صدا و سیما به دنبال تبلیغات ماهواره ای مستند «من ناصر حجازی هستم»، شکایتی را از تهیه کننده این فیلم مطرح کرد که موضوع در دستور رسیدگی شعبه چهارم بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه قرار گرفت.

 

پس از طرح این شکایت و انجام رسیدگی‌های لازم، شعبه بازپرسی برای امیر رفیعی تهیه‌کننده « من ناصر حجازی هستم» که با قرار کفالت آزاد بود، قرار منع تعقیب صادر کرد اما پرونده با اعتراض صداوسیما به قرار صادره، به شعبه 1057 دادگاه کارکنان دولت ارسال شد.

 

در نهایت شعبه 1057 دادگاه کارکنان دولت به ریاست قاضی حیدری، قرار شعبه بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه مبنی بر منع تعقیب را تأئید کرد.

 

بر اساس این گزارش، از دیگر پرونده‌های تهیه‌کننده فیلم مستند « من ناصر حجازی هستم»، شکایت امیر قلعه‌نویی سرمربی تراکتورسازی تبریز دائر بر توهین و نشراکاذیب بود که شعبه 1057 دادگاه کارکنان دولت، رفیعی را به 6 هزار تومان جریمه نقدی و 37 ضربه شلاق تعلیقی به مدت دوسال، محکوم کرد.

 

با توجه به اعتراض نکردن هیچ یک از طرفین پرونده، حکم صادره قطعی و به شعبه اجرای احکام دادسرای فرهنگ و رسانه ارسال شده است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار