کد خبر:۵۵۶۸۹۹
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی:

تبعید امام سرآغاز پیروزی انقلاب بود

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی گفت: ۱۳ آبان روز سرنوشت‌ساز تاریخ سیاسی معاصر انقلاب اسلامی ایران است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی تیپ 130 شهید دلجویان، حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل هاشم  به مناسبت سالروز تشکیل عقیدتی سیاسی در ارتش جمهوری اسلامی ایران به‌فرمان حضرت امام خمینی(ره) در جمع کارکنان عقیدتی سیاسی و تیپ 130 شهید دلجویان اظهار کرد: در13 آبان ماه سه مناسبت مهم وجود دارد، این روز در کشور ما بستر شکل‌گیری رویدادهای بسیار مهم و مختلفی بوده که در شکل‌دهی تاریخ سیاسی معاصر کشورمان و انقلاب شکوهمند اسلامی ایران نقش بسزا و ارزشمندی  داشته است.

 

وی افزود : یکی 13 آبان 1342 تبعید حضرت امام (ره)، دیگری 13 آبان ماه 1357 شهادت جمعی از دانش آموزان و دانشجویان در مقابل دانشگاه تهران و دیگری 13 آبان 1358 سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا که این 3 رویداد مهم  تعیین‌کننده تاریخ انقلاب اسلامی ایران بوده‌اند.

 

نماینده ولی‌فقیه و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش اظهار کرد: حق قضاوت کنسولی یا کاپیتولاسیون حقی است که به اتباع بیگانه داده می‌شود که آنها را از شمول قوانین و مجازات کشور میزبان مصون می‌کند، اساسا کاپیتولاسیون ریشه در استعمار دارد، کابینه اعلم در 13 مهرماه 1342 به دستور شاه پیشنهاد آمریکایی‌ها مبنی بر اعطای مصونیت قضایی به اتباع آمریکایی به‌صورت یک لایحه قانونی در هیئت دولت به تصویب رساند.

 

وی گفت: چندی بعد این خبر به حضرت امام(ره) رسید و ایشان به خروش آمدند و فریاد کشیدند به‌طوری‌که در طی نطقی در تاریخ 4 آبان 1343 به رسوا کردن این اقدام ننگین پرداختند، رژیم شاهنشاهی که طول این دو سالی که امام قیام کرده بودند نتوانسته بود با هیچ شیوه‌ای امام را آرام کنند و تنها را خود را در این دیدند که ایشان را تبعید نمایند.

 

حجت‌الاسلام آل هاشم گفت: این سرآغاز هجرتی بود که 14سال بعد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به بار آورد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار