آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۶۹۲۲
در همایش جوان انقلابی،

دانشجویان انگشتری با حکاکی نحن صامدون به رهبر انقلاب هدیه کردند

گردهمایی انقلابی جوان عصر امروز با حضور فعالان و دبیران تشکل های دانشجویی در حسینیه جماران برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو در گردهمایی انقلابی جوان که با حضور فعالان و دبیران تشکل های دانشجویی عصر امروز در حسینیه جماران برگزار شد؛دانشجویان انگشتر عقیقی با حکاکی نحن صامدون به رهبر انقلاب هدیه کردند.

 

گفتنی است دانشجویان انقلابی حاضر در این گردهمایی با تحویل این هدیه به رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها از وی خواستند این انگشتر را قبل از دیدار 13آبان رهبری با دانشجویان و دانش آموزان به رهبری تقدیم کنند تا ایشان با این انگشتر در جمع دانشجویان حاضر شوند.

 

حجت الاسلام محمدیان نیز با قبول درخواست دانشجویان گفت:بنده این انگشتر را قبل از آغاز دیدار به رهبری تقدیم میکنم ولی قولی مبنی بر اینکه حتما ایشان هنگام سخنرانی آن را در دست کنند یا خیر، نمیتوانم بدهم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار