کد خبر:۵۵۶۹۹۸

مشورت غلط دادن از لحاظ قانونی چه مجازاتی دارد؟

اگر کسی عالما و عامدا دیگری را به استفاده از خوراکی خاصی دلالت کند که منجر به خسارت بدنی گردد، آیا قانونا ضامن هست؟ کارشناسان وکیل‌آنلاین به این پرسش پاسخ داده‌اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پرسش مطروحه درباره دلالت افراد به مصرف خوراکی‌های خاص که منجر به صدمه بدنی گردد، این است:



سلام. شخصی در یک وبسایتی که مخصوص مشورت دادن ( غیر تخصصی ) است، سوالی می پرسد و پاسخ دهنده ای که ادعای مشاور بودن یا متخصص بودن ندارد ، پاسخی می دهد و سوال کننده به آن توصیه عمل می کند و آسیب جسمی یا روحی می بیند . از لحاظ حقوقی شخص سوال کننده می‌تواند علیه مدیر آن وبسایت یا شخص راهنمایی کننده شکایت کند؟ با تشکر.



پاسخ کارشناسان:
بستگی به نوع مشورت و آسیب وارده دارد. به عنوان مثال برابر ماده ۶۲۳ کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی، هر کس به واسطه‌ی دادن ادویه یا وسایل دیگری موجب سقط جنین زن گردد، به شش ماه تا یک سال حبس محکوم می‌شود و اگر عالماً و عامداً زن حامله‌ای را دلالت به استعمال ادویه یا وسایل دیگری نماید که جنین وی سقط گردد، به حبس از سه تا شش ماه محکوم خواهد شد؛ مگر این که ثابت شود این اقدام برای حفظ حیات مادر می‌باشد و در هر مورد حکم به پرداخت دیه مطابق مقررات مربوط داده خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار