آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۷۴۲۹
معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده در ایران:

ازدواج دانشجویی، سالم ترین ازدواج در کشور ایران است/ خواستگاری که حریم‌ها را رعایت نکند، قابل اعتماد نیست

معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده در ایران به محسنات ازدواج دانشجویی اشاره کرد و گفت: از نظر من ازدواج دانشجویی، سالم ترین ازدواج در کشور ایران است.
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، عبدالرضا کردی، معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده در ایران و عضو هیات علمی طرح ملی آموزش خانواده دیروز در همایش در مسیر خوشبختی که در تالار رازی دانشکده بهداشت برگزار شد، معیارهای ازدواج را تببین کرد و آسان گیری ازدواج را متذکر شد.

 

وی با اشاره به اینکه در ازدواج نباید بی‌ثباتی باشد، افزود: نباید در ازدواج منفی نگر بود، این گونه فکر نکنید که از کجا معلوم که سرنوشت من مانند خاله‌ام و عمه ام نشود. بدانید ازدواج احتمال خطر دارد، اما اگر زن و مرد صادق باشند، احتمال خطر کمتر است.

 

کردی با بیان این که اگر مرد و زن در زندگی روحیه داشته باشند، خوب است، تصریح کرد: خانواده های با گذشت، مستحکم تر هستند و در مقابل خانواده های لجوج و انتقام گیرنده، استحکام ندارند.

 

معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده در ایران افزود: انسان ها ازدواج می‌کنند تا همراه داشته باشند، تا در غم و شادی و در خوشی و ناخوشی، همدل باشند.

 

عضو هیات علمی طرح ملی آموزش خانواده تاکید کرد: ازدواج نعمت بی بدیل خداوند برای کسانی است که قلب‌های آن ها شقی نشده است. این نکته را بدانید که گریه و خنده زیاد، قساوت می آورد.

 

وی گفت: تا تشنه نباشید، قدر آب را نمی دانید. تشنگی مقام است. برخی افراد، تشنه عشق هستند، عشق را خوب احساس می‌کنند و پای آن می ایستند و به عشق خود تعهد دارند. چشم برخی افراد جان همسر را می‌سوزاند، چون چشم آن ها پاک است.

 

ازدواج، رستاخیر معرفت است

 

کردی با اشاره به این که ازدواج، از هر دانشگاهی بهتر است، بیان داشت: کسی که شما را دوست دارد به شما احترام می گذارد.

 

معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده در ایران افزود: ازدواج، مدرسه اثبات انسانیت است؛ چرا که لایق و عاشق بودن در ازدواج ثابت می شود.

 

عضو هیات علمی طرح ملی آموزش خانواده تاکید کرد: همان اندازه ای که انسان در روز رستاخیر باید ثابت کند، در ازدواج نیز باید ثابت کند؛ چرا که ازدواج، رستاخیر معرفت است.

 

وی به محسنات ازدواج دانشجویی اشاره کرد و گفت: از نظر من ازدواج دانشجویی، سالم ترین ازدواج در کشور ایران است.

 

صلاحیت مرد و زن به سواد نیست

 

کردی بیان کرد: صلاحیت مرد و زن به سواد نیست. من خانم دیپلمی را می شناسم که از یک دکتر صلاحیت معنوی بیشتری دارد.

 

معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده در ایران افزود: مفهموم خانواده، ارزش ها، اعتقادات و احساسات و کارکرد آن محبت و کاهش فشار است.

 

عضو هیات علمی طرح ملی آموزش خانواده تاکید کرد: متاسفانه در ازدواج های ما چشم و هم چشمی زیاد شده است، فرهنگ ازدواج باید تغییر کند و ساده باشد.

 

وی گفت: اگر قرار است کسی رشد کند، در ازدواج راحت رشد می کند. ۶۰ درصد پسرانی که ازدواج دانشجویی داشتند شغل نداشتند و سربازی نرفتند.

 

در آشنایی قبل ازدواج، حریم ها حفظ شود

 

کردی بیان کرد: در آشنایی قبل ازدواج باید دقت کنید که حرمت ها حفظ شود، ما گاهی در جامعه حاضر هستیم، گناه کنیم، اما حاضر نیستیم شرع را رعایت کنیم.

 

معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده در ایران افزود: اگر خواستگاری حریم‌ها را رعایت نکند، قابل اعتماد نیست.

 

عضو هیات علمی طرح ملی آموزش خانواده تاکید کرد: زن و مردی حق ندارد به خاطر همسرش، پدر و مادر خود را حذف کند. ما در ازدواج که نمی‌خواهیم همسرمان را تصاحب کنیم؛ بنابراین پدر و مادر مقدس و قابل احترام هستند، هر چند بد باشند.

 

وی گفت: در ازدواج یک ملاک، هم کفوی و همسانی جسمی است. برخی از دختران، خواستگاران خوبی دارند، اما به خاطر معیارهای سخت رد می کنند. بدانید که خود محوری، مانع رشد است.

 

چرا ما واقعیت ها را نمی بینیم، اما شایعات را می بینیم

 

کردی بیان داشت: ما الان زوج هایی داریم که چون در سن بالا ازدواج کردند، صلاحیت بچه دار شدن ندارند.

 

معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده در ایران افزود: من موارد زیادی را دارم که خانم دیپلم و آقا فوق لیسانی بوده است و زندگی موفق دارند و زوجی هم بودند که هر دو تحصیل کرده بودند، اما زندگی موفق نداشتند. چرا ما واقعیت ها را نمی بینیم، اما شایعات را می بینیم.

 

عضو هیات علمی طرح ملی آموزش خانواده تاکید کرد: در جامعه ما عادتی ایجاد شده است که مشکلات را بزرگ می‌کنند، طلاق در کشور آمریکا، دو یا سه برابر ایران است، اما در فیلم های خود به گونه ای نشان می‌دهند که بهترین زندگی ها را دارند، اما متاسفانه فیلم های ما، به گونه ای نشان می‌دهند که انگار بدترین زندگی را داریم. 

 

سواد اجتماعی، مهم از سواد دانشگاهی است

 

وی گفت: سواد تنها، سواد دانشگاهی نیست. سواد اجتماعی مهم تر از سواد دانشگاهی است.

 

کردی بیان کرد: خواستگاری که کار نداشته باشد، اما اهل کار باشد. خوب است. داشتن خلاقیت و نو آوری مهم است. من زوجینی را سراغ دارم که با خلاقیت خود، در آمد خوبی را کسب کردند.

 

معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده در ایران گفت: فاصله سنی ازدواج زیاد نباشد و حریم‌ها را حفظ کنیم تا زندگی موفق داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار