به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالرسول صداقت، عضو هیأت رئیسه مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی و رئیس شورای سیاست گذاری انجمن رادیولوژی، ایجاد زمینه ادامه تحصیل برای متخصصان رادیولوژی را از مهم ترین مطالبه رادیولوژیست ها دانست و گفت: معاونت آموزشی وزارت بهداشت طی سال های اخیر در زمینه رشد علم رادیولوژی کم کاری کرده است به گونه ای که برای بسیاری از رشته های پزشکی زمینه ادامه تحصیل در مقطع فوق تخصص و دکتری را ایجاد کرده اما به رشته رادیولوژی نهایت بی توجهی را داشته است.
صداقت افزود: دستیاران پزشکی که وارد رشته رادیولوژی می شوند تنها می توانند تا مقطع تخصص ادامه تحصیل بدهند و بجز یکی دو رشته ، هنوز زمینه فعالیتی برای مقطع فوق تخصص برای آنها تعریف نشده است.
این متخصص رادیولوژی با بیان اینکه اعضای هیأت علمی و انجمن علمی رادیولوژی بارها پیگیر ایجاد زمینه های ادامه تحصیل برای رادیولوژیست ها بوده اند، اظهار کرد: اما متاسفانه وزارت بهداشت نسبت به این خواسته جامعه علمی کشور بی توجه است.
صداقت با توجه به اینکه 6 تا 8 رشته فوق تخصصی برای رادیولوژی وجود دارد، یادآور شد: حدود 5 تا 6 دانشگاه مادر در کشور وجود دارد که این دانشگاه ها می توانند سالانه 2 نفر را برای ادامه تحصیل در یک رشته فوق تخصصی به خارج از ایران اعزام کند و چون تحصیل در دوره فوق تخصصی رادیولوژی یک تا دو سال به طول می انجامد ظرف مدت دو سال می توانیم 6 رشته فوق تخصصی را در 6 دانشگاه مرجع کشور داشته باشیم.
مراسم روز جهانی رادیولوژی فردا 14 آبان در هتل استقلال سالن دریای نور با حضور دکتر پزشکیان نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.