آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۶۸۲۹

۴۷ درصد از تصادفات فوتی بزرگراه‌های پایتخت مربوط به موتورسواران است

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ، نسبت به افزایش نگران‌کننده آمار حوادث و تصادفات مربوط به موتورسواران در شهر تهران هشدار داد.
۴۷ درصد از تصادفات فوتی بزرگراه‌های پایتخت مربوط به موتورسواران است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ رابعه جوانبخت، رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ، با اشاره به آمار‌های ثبت‌شده در بزرگراه‌های پایتخت اعلام کرد: ۴۷ درصد از تصادفات فوتی در بزرگراه‌های تهران مربوط به موتورسواران است و همچنین ۶۹ درصد از تصادفات جرحی موتورسیکلت‌سواران نیز در همین معابر رخ داده است که این آمار نگران‌کننده، هشداری جدی برای خانواده‌ها و خود راکبان موتورسیکلت به شمار می‌رود.

وی با تأکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی از سوی موتورسواران گفت: متأسفانه بسیاری از موتورسواران توجه کافی به رعایت اصول ایمنی نداشته و از سوی دیگر، شرایط خاص بزرگراه‌ها از جمله سرعت بالا و خلوتی برخی مسیر‌ها در ساعات مشخص، محیطی نامناسب برای تردد ایمن این وسایل نقلیه ایجاد کرده است؛ بنابراین، لازم است موتورسواران با دقت و احتیاط بیشتری در بزرگراه‌ها تردد کنند.

سرهنگ جوانبخت با اشاره به گروه سنی قربانیان تصادفات افزود: بیشتر جان‌باختگان این حوادث از قشر جوانان جامعه هستند این امر نشان می‌دهد که جوانان بیشترین استفاده را از موتورسیکلت دارند و متأسفانه در معرض خطرات بیشتری نسبت به گروه‌های سنی دیگر قرار می‌گیرند.

وی در ادامه آمار تفکیکی گروه‌های سنی را چنین اعلام کرد: زیر ۱۸ سال، ۵ درصد، ۱۸ تا ۲۵ سال، ۲۴ درصد، ۲۵ تا ۳۵ سال، ۳۰ درصد، ۳۵ تا ۴۵ سال، ۱۹ درصد، ۴۵ تا ۵۵ سال، ۹ درصد ۵۵ تا ۶۵ سال، ۹ درصد و بالای ۶۵ سال، ۴ درصد

سرهنگ جوانبخت در پایان افزود: با توجه به افزایش نگران‌کننده حوادث رانندگی موتورسواران به‌ویژه در میان جوانان، رعایت اصول ایمنی مانند استفاده از کلاه ایمنی، پرهیز از سرعت غیرمجاز، و حرکت در خطوط مجاز بیش از پیش ضرورت دارد. خانواده‌ها نیز می‌توانند با نظارت بیشتر و آموزش صحیح، نقش مؤثری در کاهش اینگونه حوادث ایفا کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار