آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۸۱۰۰
به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار شد؛

جلسه دانشجویی اندیشکده علم و دین در دانشگاه محقق

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه محقق در جلسه دانشجویی اندیشکده علم و دین گفت: وظیفه بومی سازی علوم انسانی بر دوش علمای مسلمان سنگینی می ‌کند و مرکز و اندیشکده علم و دین می‎تواند در این زمینه فعالیت کند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نخستین جلسه از سلسله جلسات دانشجویی اندیشکده علم و دین به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق ردبیلی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه برگزار شد.

 

حجت الاسلام سیف اله مدبر، مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی در جلسه دانشجویی اندیشکده علم و دین گفت: مرکز مطالعات علم و دین در سطح اساتید و اندیشکده علم و دین در سطح دانشجوبان و در قالب چهار گروه آموزشی ریاضیات، معماری، کشاورزی و علوم انسانی فعالیت در حال فعالیت است.

 

مدبر  بر نقش دانشجویان در پیشبرد اهداف اندیشکده علم و دین تأکید کرد و گفت: قشر فعال و پویای دانشجو به واسطه نیروی جوانی در کنار تجربه و دانش اساتید زبده و مجرب چرخ‏های علم و دانندگی را به حرکت درمی ‏آورند و این نیرو می‎تواند در پیشبرد اهداف اندیشکده علم و دین مفید و مؤثر واقع گردد.

 

حبیب ابراهیم‎پور، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی نیز خاطر نشان کرد: ارتباط میان علم و دین همواره در طول تاریخ محل چالش بوده است.

 

وی ریشه داشتن تمامی علوم در ادیان، تفاوت میان علم و دین و تعامل میان علم و دین را در این راستا مطرح کرد و گفت: در حوزه علوم انسانی از وارداتی بودن تئوری‎ها و غربی بودن سرفصل دروس رنج می‎بریم.

 

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی تصریح کرد: وظیفه بومی سازی علوم انسانی بر دوش علمای مسلمان سنگینی می ‏کند و مرکز و اندیشکده علم و دین می‎تواند در این زمینه فعالیت کند.

 

این جلسه با پرسش و پاسخ جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده ادبیات و علوم انسانی به پایان رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار