به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مطالعه جدید محققان نشان می دهد حتی با وجود مصرف مکمل های کلسیم و ویتامین D، ریسک بروز شکستگی استخوان در زنانی که زودتر از هنگام، یائسه شده اند بیشتر است.
در این مطالعه محققان به بررسی تاثیر کلسیم، ویتامین D و هورمون ها در تعدیل ریسک بالای شکستگی در زنانی که زودهنگام یائسه شده بودند پرداختند.
براساس ارزیابی حدود ۲۲ هزار زن تحت بررسی، زنان جوان تر از ۴۰ سال که یائسه شده بودند در مقایسه با زنانی که بین ۴۰ تا ۴۹ سال یا بعد از ۵۰ سال یائسه شده بودند، به شکل قابل توجهی در معرض ریسک شکستگی بودند.
زنان مبتلا به یائسگی زودهنگام تا حداقل میانگین سنی یائسگی (۵۲ سال) کاندیدای هورمون درمانی هستند تا ریسک بیماری قلبی، پوکی استخوان، و تغییرات شناختی و خلق و خو در آنها کاهش یابد.
دکتر جوآن پینکرتون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «زنان در معرض خطر از دست دادن استخوان نیاز به مصرف ۱۲۰۰ میلی گرم کلسیم در روز همراه با میزان کافی ویتامین D دارند. البته میزان بالای مصرف مکمل کلسیم نیز موجب افزایش ریسک تشکیل پلاک و تصلب شریان در زنان می شود و باید قبل از مصرف حتما با پزشک خود مشورت نمایند.»