آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۸۳۱۹

ارتش یمن کنترل ۲ پایگاه نظامی در عربستان را به دست گرفت

در ادامه پیشروی‌های ارتش و کمیته‌های مردمی یمن، نظامیان ارتش یمن موفق شدند کنترل دو پایگاه نظامی در عسیر عربستان را به دست گیرند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ارتش و کمیته‌های مردمی یمن روز یکشنبه (امروز) کنترل دو پایگاه نظامی در «عسیر» عربستان را به دست گرفتند.

 

شبکه خبری «المسیره»، گزارش داد که ارتش و کمیته‌های مردمی یمن موفق شدند دو پایگاه نظامی در منطقه «اسعر» در عسیر را به دست گیرند و خودروهای زرهی سعودی‌ها را منهدم کنند.

 

ارتش و کمیته‌های مردمی یمن پیشتر یک پایگاه نظامی سعودی‌ها را در منطقه «مجازه» در عسیر هدف قرار دادند که در پی آن نظامیان سعودی از این پایگاه فرار کردند.

 

از سوی دیگر ارتش و کمیته‌های مردمی یمن تجمع نظامیان عربستانی در پایگاه «شعب الذیب» در شرق «الطوال» در «جیزان» را هدف قرار دادند.

 

یک منبع نظامی اعلام کرد که در نتیجه این حمله مخازن سلاح سعودی‌ها منفجر شده است. روز گذشته نیز ارتش و کمیته‌های مردمی یمن همین منطقه را هدف حملات توپخانه‌ای قرار داده بود که در اهداف مورد نظر ارتش خسارت‌های مالی ایجاد شده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار