کد خبر:۵۵۸۶۱۷
رئیس دانشگاه شریف:

دانشگاه شریف به لحاظ مذهبی جزو دانشگاه‌های برتر است/ ارتباط پدرانه مسئول نهاد رهبری دانشگاه شریف با دانشجویان

رئیس دانشگاه شریف گفت: دانشگاه شریف به لحاظ مذهبی و دینی براساس گفته رهبر انقلاب جزو دانشگاه‌های برتر کشور است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فتوحی رئیس دانشگاه شریف در مراسم تودیع و معارفه مسئول نهاد رهبری این دانشگاه گفت: بحث نهاد رهبری در دانشگاه ها از سال ۶۹ مطرح شد؛ که دانشگاه شریف جزو اولین دانشگاه هایی بود که این بخش را تاسیس کرد. دانشگاه شریف در حالی پنجاه سالگی خود را جشن گرفت که دستاوردهای در حوزه های مختلف داشت و توانسته در این زمینه ها از روحانیون خوش فکر برخوردار باشد.

 

وی اضافه کرد: دانشگاه شریف از نظر فرهنگی و مذهبی جزو دانشگاه های ممتاز است و موارد متعددی را می توان در این زمینه ذکر کرد؛ به عنوان مثال هیئت الزهرای شریف ۲۵ سال است که تاسیس شده و در کلیه مناسبت ها، مراسم های متعددی را برگزار می کند.

 

فتوحی اضافه کرد: هم چنین برگزاری نماز جماعت باشکوه در دانشگاه شریف و محافل قرآن، جزو برنامه های مداوم این دانشگاه است و این دانشگاه توانسته از نظر رتبه های قرآنی جزو اولین ها باشد.

 

وی یادآور شد: حجت الاسلام محمدنژاد فرد بسیار منضبط و با اخلاق بود و همین خصوصیت وی بر روی دانشجویان و اساتید تاثیر زیادی داشت .ما بهره مندی زیادی از وی داشتیم و ارتباط دوستانه و صمیمی با اعضای هیئت علمی و ارتباط پدرانه با دانشجویان داشت و در مسائل علمی با دانشگاه همراهی می کرد و هیچ گاه مسائل علمی را فدای مصلحت های سیاسی نکرده است.

 

وی یادآور شد: هم چنین وی با معاونت فرهنگی و دانشجویان تعامل خوبی داشته، که باعث پیشرفت دانشگاه شده است . امیدواریم دانشگاه بتواند از تجربیات وی در حوزه های دیگر استفاده کند.

 

در ادامه سهراب پور، استاد دانشگاه شریف گفت: حجت الاسلام محمدنژاد شش سال است که در دانشگاه شریف حضور دارد و در این مدت توانسته فعالیت های خوبی را در دانشگاه ارائه دهد.

 

وی ادامه داد: نهاد وظیفه حساسی در دانشگاه دارد چون دانشگاه مرکز علمی است و تحصیل کنندگان آن قرار است وارد جامعه شوند. اگر دانشگاهی هم جزو دانشگاه برتر باشد، این وظیفه بیشتر و حساس تر می شود.

 

سهراب پور خاطر نشان کرد: گروه های مختلف دانشجویی باید مسئول نهاد را به عنوان پدر خود بدانند و مسئول نهاد نیز با دانشجویان باید مانند فرزند خود برخورد کند. دانشگاه شریف یک دانشگاه اثرگذار است و مورد توجه سایر دانشگاه ها است، بنابراین از نظر اخلاقی و دینی و مذهبی در سطح بالایی قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار