به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مستندساز درباره حضورش در هفتمین جشنواره مردمی فیلم عمار با اشاره به ارسال شش اثر به این جشنواره عنوان کرد: مستند «یاران خراسانی» درباره شعری به همین نام سروده رهبر معظم انقلاب است که این مستند بر اساس شعر و صدایی که از ایشان وجود دارد، ساخته شده است.
وی افزود: کار دیگری که برای جشنواره عمار آماده کرده ام یک مستند سه قسمتی با نام «روایت دیدار» است؛ قسمت اول مستند «ابوسجاد»، قسمت دوم «آواز گنجشک ها» و قسمت سوم «حرم تا حرم» نام دارد اما از آنجایی که پرداخت هرکدام متفاوت است آنها را جداگانه به جشنواره ارسال کردهام.
این مستندساز ادامه داد: سوژه کلی ساخت مستند «روایت دیدار» در مورد دیدار خانواده های شهدای مدافع حرم با رهبر معظم انقلاب اسلامی است؛ مستند هم به این صورت ساخته شد که با تعدادی از خانواده های ملاقت کننده با رهبر معظم انقلاب مصاحبه هایی درمورد شهدای آنها انجام شد و بخش عمده زمان ساخت مستند به دیدار این خانواده ها با رهبر معظم انقلاب اختصاص داشت.
شعبانی خاطرنشان کرد: قسمت نخست مستند روایت دیدار که «ابوسجاد» نام دارد به «شهید کجباف» از شهر اهواز، قسمت دوم که «آواز گنجشک ها» نام دارد به «شهید بادپا» از استان کرمان و قسمت سوم که «حرم تا حرم» نام دارد به «شهید مالامیری کجوری» از شهر قم اختصاص دارد.
وی اضافه کرد: مستند «من و مرتضی» نیز دیگر مستندی است که برای هفتمین جشنواره فیلم عمار درنظر گرفته ام؛ این کار درمورد «مرتضی حدادی» یکی از شهدای مدافع حرم از لشکر فاطمیون بوده که «طاهره رحیمی» همسر این شهید بزرگوار نیز در این مستند راوی داستان است و نریشن این کار را او با گویش افغانستانی بیان کرده است.
این مستندساز تصریح کرد: در مستند «من و مرتضی» از آشنایی تا زمان شهادت این رزمنده افغانستانی برای مخاطبان روایت و بیان می شود که این شهید باتوجه به اینکه وضعیت مالی خوبی داشته جذب گروه فاطمیون شده و به سوریه می رود و در نهایت به شهادت می رسد.
شعبانی پیرامون آخرین مستند ارسالی خود به جشنواره عمار گفت: در مستند «هورامان، ابرها می بارد» خدمات تخصصی بهداشتی و درمانی ارائهشده توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در نقطه صفر مرزی روایت میشود.
گفتنی است هفتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار، همچون سالهای گذشته در ایام بزرگداشت حماسه مردمی «نه دی»، از ۸ تا ۱۷ دی ماه برگزار میشود و علاقهمندان میتوانند با مراجعه به وبسایت این جشنواره به نشانی AmmarFest.ir اثر خود را در یکی از بخش های«فیلم»، «فیلمنامه» و «نقد، مقاله وپژوهشهای سینمایی» تا 30 آبان و در بخشهای «فیلم ما»، «تولیدات رادیویی»، «اقلام تبلیغی» و «لوح نگار» تا ۱۰ آذر ثبتنام و حداکثر پنج روز پس از آن، اثرشان را دبیرخانه تحویل دهند.