کد خبر:۵۵۹۴۰۶
رئیس مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور:

ایرانی‌ها سالانه تنها ۳۵۰ گرم گوشت بوقلمون می‌خورند

رئیس مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور مصرف سرانه گوشت بوقلمون در کشور را ۳۵۰ گرم اعلام کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرتضی رضایی امشب در مراسم کلنگ‌زنی طرح تحقیقاتی، آموزشی اصلاح‌نژاد بوقلمون بومی کشور در بناب، با اشاره به اینکه مرکز تحقیقات بناب به سیستم‌های پیشرفته تحقیقاتی مجهز خواهد شد، اظهار کرد: مرکز آموزشی اصلاح‌نژاد بوقلمون بومی بناب در 40 هکتار زمین شامل سالن جوجه‌کشی، پرورش جوجه، سالن مولد و انبار است.

 

وی افزود: فاز اول این مرکز با اعتبار 25 میلیارد ریال و طی 9 ماه به بهره‌برداری خواهد رسید و سالانه ظرفیت تولید یک میلیون و 300 هزار جوجه را دارد.

 

وی افزایش ضریب تبدیل بوقلمون را از اهداف اصلی این مرکز اعلام کرد و گفت: در نژاد ملی ضریب تولید گوشت 8 تا 10 کیلو است که این ضریب در مرکز بناب به 5 کیلو کاهش خواهد یافت.

 

رضایی تصریح کرد: ضریب تولید میزان خوراکی است که به گوشت تبدیل می‌شود.

 

رئیس مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور مصرف سرانه بوقلمون در کشور را 350 گرم اعلام کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار