کد خبر:۵۵۹۴۶۵
کارشناس مسائل خانواده عنوان کرد

خروجي دانشگاه بايد دردهاي جامعه را تسكين دهد/ وجود ۸ مدل ازدواج در کشور

کارشناس مسائل فرهنگی و خانواده گفت: بايد تحقيقات و پژوهشهاي انجام شده دردانشگاه دردهاي جامعه را تسكين دهد و به درمان آنها كمك كند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش  گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام موسوي، كارشناس مسائل فرهنگي و خانواده روز گذشته در همايش «ملاك ومعيارهاي ازدواج موفق» كه به همت انجمن اسلامي دانشجويان با همكاري دفتر فرهنگ دانشكده فني و مهندسي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در سالن اجتماعات اين دانشكده برگزار شد، گفت: امروز نهاد خانواده درمعرض تهديد آثار مخرب طلاق، ساديسم و غیره است كه وجود اين پديده‌ها در كشور اسلامي يك پاردوكس است.


وي دانشگاه را محل توليد فكر و انديشه دانست و گفت: خروجي تحقيقات و پژوهش‌هاي دانشگاه بايستي در راستاي استحكام بنيان خانواده و نيرومند كردن اين نهاد اجتماعي و تسکین دادن دردهای جامعه باشد.


اين كارشناس فرهنگي با بيان اين‌كه ازدواج پيمان دل است نه پيمان جسم، به ملاك هاي ازدواج اظهار داشت: تعهد و تخصص  از مهمترين ميعارهاي ازدواج است بطوري كه پاكدامني وتقوا قلمرويي از تمام زيبايي‌هاي رفتاري است


وي  با بيان اين‌كه هشت مدل ازدواج در كشور وجود دارد افزود: ازدواج سنتي ياتحميلي، ازدواج هاي عشقي، دومليتي، خون بهايي، ضربدري، سياسي ،غيابي و اننترنتي و دانشجويي كه هر كدام داراي ايراداتي هستند.


اين كارشناس بهترين ازدواج را ازدواج اسلامي دانست كه در آن تقوا  با اخلاق و تعهد و داشتن شغل مناسب همراه است و تصریح کرد: تحصيلات،سن، هم كفو بودن و غیره را از ديگر معيارهاي ازدواج هستند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار