اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمود عامری روز گذشته در نشست که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد در دانشکده حقوق این دانشگاه یکی از وظایف مسئولان را ارتباط با نخبگان خواند و گفت: متأسفانه فقر یکی از محصولات عمده دولتهای ما در عرصه اقتصادی است.
وی با اشاره به این مطلب که متأسفانه رکود و تورم بر تمامی پروژههای اقتصادی ما اثر گذاشته است، تصریح کرد: تا سال 62 کل بودجه شهرداریهای کشور از بودجه دولت و از نفت تأمین میشد؛ اما از سال 62 مصوبهای مجلس به تصویب رسید که بر اساس این مصوبه شهرداریها باید خود درآمد کسب کنند و خودکفا شوند.
عضو کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد ارائه کند، ادامه داد: همان زمان مصوب شد طی شش ماه دولت موظف است لایحه درآمد پایدار را به مجلس ارائه کند؛ اما با گذشت این همه سال از آن دوره، هنوز این لایحه ارائه نشده است و تکلیف هیچ کدام از شهرداریهای کشور مشخص نشده است به همین دلیل شهرداریهای کشور مجبور به تراکم فروشی شدهاند.
عامری عمده مشکل شهرداریها را تأمین درآمد پایدار دانست و در ادامه به قوانین کمک به شهرداریها اشاره و لایحه ارزشافزوده و اختصاص بخشی از عوارض راهنمایی و رانندگی به شهرداریهای را از جمله این قوانین برشمرد.
وی ادامه داد: اختصاص این منابع به شهرداریها در قانون اشاره شده؛ اما متأسفانه تاکنون تمامی این منابع به شهرداری مشهد اختصاص نیافته و تنها بخشی از آن تأمین شده و این در حالی است که به شهر مشهد بیش از این باید اهمیت داده شود؛ چراکه سالانه بیش از 25 میلیون زائر به این شهر میآیند و شهرداری مشهد میبایست سالانه به یک سوم مردم کشور خدمات رسانی کند.
عضو شورای شهر مشهد با بیان این مطلب که سرانه بودجه ملی که به مشهد داده میشود نیز اندک است، ابراز داشت: یکی دیگر از مشکلاتی که امروز در مشهد وجود دارد این است که کشورهایی چون ترکیه و چین سوغات شهر مشهد را تأمین میکنند؛ آنگاه جوانان ما بیکار هستند.
عامری با بیان این مطلب که بر اساس طرحی شهرداری مشهد تأمین نیازمندیهای زائران از حمل و نقل گرفته تا بحث سوغات را از مبدأ تا مقصد در دستور کار خود داده است، گفت: البته اجرای این طرح باید با نظارت کامل محقق شود تا بار دیگر تجربه پروژههایی نظیر پدیده تکرار نشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص ساعت کار اعضای شورای شهر بیان داشت: در دورههای گذشته شورا، فرد در کنار عضویت در شورا به عنوان استاد دانشگاه و یا مدیر مجموعهای در حال فعالیت بود و فقط در جلسات رسمی شرکت میکرد و بعد از آن به دنبال کسب و کار خود میرفت.
عضو شورای شهر مشهد افزود: شورای کنونی مشهد تنها شورای شهر در کشور است که اکثر اعضای آن به صورت 24 ساعته فعالند و بطور متوسط ماهانه به میزان 240 ساعت در نشستهای شورا شرکت میکنند.
عامری در پایان یادآور شد: اعضای این شورا ماهیانه 60 ساعت آن هم نه به عنوان حقوق، بلکه به عنوان حق جلسه دریافت می کنند و بقیه فعالیتشان تا 240 ساعت برای رضای خدا است.