مهدی وطنپرست در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با تأکید بر این مطلب که دانشگاهها باید به عرصه کشاورزی و کشتهای گلخانهای ورود پیدا کنند، گفت: سال گذشته کار کاشت زعفران در اراضی بایر، خالی و بدون کاربرد بین فضاهای آموزشی این واحد دانشگاهی در دستور کار قرار گرفت.
وی با یادآوری اینکه کار کاشت در دو هزار و ۵۰۰ متر زمین از این زمینها انجام و سال گذشته به دلیل سرمای زودرس تنها ۸۵۰ گرم گل خشک برداشت شد، افزود: قوچان از نظر شرایط جغرافیایی برای کاشت و برداشت این محصول مناسب بوده و با انجام دو آبیاری در مهرماه زعفران سر از خاک بیرون میآورد پس به آب کمی هم نیاز دارد.
رئیس دانشگاه آزاد قوچان با تأکید بر اینکه پیشبینی میشود امسال دو کیلو گل خشک زعفران برداشت شود، تصریح کرد: این کار با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی و استفاده بهینه از امکانات و ظرفیتهای انجامشده و از سالهای آتی ظرفیت سالانه آشپزخانه واحد از میزان برداشت محصول جدا و مابقی در بازار به فروش خواهد رسید.
وطنپرست یادآور شد: این واحد دانشگاهی در زمینی ۱۵ هکتاری واقعشده که دارای ۵۵ هزار مترمربع ساختمان آموزشی، رفاهی، خوابگاهی و کارگاهی است که میتوان از این زمینهای خالی و بلااستفاده برای انجام امورات کشاورزی مثل کاشت زعفران یا عناب اقدام کرد.