کد خبر:۵۶۲۹۹۹
آهومنش در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

۹۱ موسسه غیرانتفاعی از جذب دانشجو محروم شدند/ تا رسیدن به شرایط استاندارد محدودیت‌ها برطرف نمی‌شود

مدیر کل موسسات آموزشی غیرانتفاعی وزارت علوم گفت: براساس رتبه‌بندی موسسات غیرانتفاعی، ۹۱ موسسه از جذب دانشجو و توسعه، محروم شدند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید



علی آهومنش، مدیر کل موسسات آموزشی غیرانتفاعی وزارت علوم در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اعلام نتایج سطح بندی مراکز آموزشی غیرانتفاعی گفت: براساس این سطح بندی ۲۲ مرکز در سطح یک، ۴۹ مرکز در سطح دو، ۵۵ مرکز در سطح سه، ۷۲ مرکز در سطح چهار و ۹۱ مرکز هم در سطح پنج قرار گرفتند.

 

وی اضافه کرد: برای موسساتی که در سطح پنج قرار گرفتند محدودیت هایی در نظر گرفته شده؛ که این موسسات نمی توانند توسعه پیدا کنند، رشته جدید ایجاد کنند و تا رسیدن به شرایط و استانداردهای مورد نظر وزارت علوم هیچ گونه کمکی به این موسسات نخواهد شد.

 

مدیر کل موسسات آموزشی غیرانتفاعی وزارت علوم ادامه داد: ضعف این گونه موسسات نداشتن مکان مناسب، نداشتن هیئت امنا، اختلافات بین هیئت موسس، نداشتن استانداردهای آموزشی لازم و نداشتن حراست است.

 

وی خاطرنشان کرد: محدودیت زمانی برای برطرف کردن مشکلات این موسسات در نظر گرفته نشده و موسسات پس از رسیدن به شرایط استاندارد، می توانند با گزارشی که به وزارت علوم می دهند، محدودیت های خود را برطرف کنند.

 

آهومنش در مورد کمک های وزارت علوم به موسسات گفت: مهمترین کمکی که وزارت علوم به این موسسات می کند، کمک های اعتباری است؛ که وضعیت آنها بهبود پیدا کند و وام های کم بهره و دراز مدت به موسسات اختصاص دهند؛ که این کمک ها در دستور کار وزارت علوم نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار