به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجتبی شاکری رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران خواستار استمرار حمایت شهرداری تهران در حوزه حمایت از مد و لباس ایرانی و اسلامی شد.
شاکری در جریان جلسه علنی شورای شهر تهران با اشاره به حمایت شهرداری تهران از حوزه مد و لباس ایرانی گفت: ادامه این حرکت میتواند به معرفی برند و لباس جمهوری اسلامی ایران در سطح بینالمللی منجر شود.
وی در ادامه با بیان اینکه مقام معظم رهبری اخیرا درباره چند موضوع توصیههایی داشتهاند که برخی از آنها به شورای شهر مرتبط بود، گفت: سیما و منظر شهری، زبان فارسی، ضرورت شاخص رشد جمعیت و ساخت اسباببازی متناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی و همچنین مد و لباس از جمله تاکیدات مقام معظم رهبری بوده است.
شاکری با تقدیر از برگزاری جشنواره مد و لباس تسنیم توسط شهرداری تهران این اقدام را مقدمهای برای اهتمام جدیتر در این حوزه دانست و افزود: این جشنواره با اعلام فراخوان ملی برای کلیه طراحان کشور قابل گسترش است.
وی خاطرنشان کرد: تولیدات عرضه شده در جشنواره تسنیم محدود است اما با هماهنگی صنوف میتوان زمینه تولید انبوه آنها را با جنس و قیمت و کیفیت مناسب فراهم کرد.
رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران با اشاره به هزینههای گسترده برای رفع و مقابله با آسیبهای اجتماعی و پوششی اظهار کرد: پرده پوشش مناسب یک اقدام اثباتی است که میتواند ریشه تغییر و تحولات پوششی کنونی را از خارج مرزها به داخل مرزها منتقل کند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با فرماندهان بسیج گفت: از جمله مواردی که در این جلسه مطرح کردند، ناتمام ماندن پرونده رسیدگی به فیشهای نجومی بود که انتظار میرود دولت به این موضوع توجه کند، ضمن اینکه قوه قضائیه میتواند به عنوان مدعی العموم این مسئله را پیگیری کند.
شاکری با تاکید بر اینکه طبق اظهارات قاضی سراج 3 هزار نفر از مدیران دولتی از فیشهای حقوقی نجومی بهرهمند بودهاند، گفت: این موضوع یک آسیب بزرگ و آواری بر سر عدالت اجتماعی است.
وی به حکم بازداشت یک نماینده مجلس در روزهای اخیر اشاره کرد و گفت: نمایندگان مجلس در حمایت از کسی که 8 شاکی خصوصی و 3 اعلام جرم عمومی علیه او مطرح شده است بحثهای زرگری مطرح نکنند چرا که در قضیه بازداشت یاشار سلطانی هم برخی اعضای شورا چنین رفتاری داشتند و بعدا مشخص شد حقیقات ماجرا چیز دیگری بوده است.
در پایان شاکری عمده کردن مسائل جزیی را به منزله دود آلود کردن مسائل اجتماعی دانست.