به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد توکلی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در برنامه «رویداد» از رادیو گفت وگو گفت: با بیان اینکه مسئله فیش های نجومی و مبارزه با فساد ریشه دار است، گفت: وقتی چندین سال پیش دستور هشت ماده ای مبارزه با فساد را ابلاغ کردند، هنوز این میزان کرختی ایجاد نشده بود.
وی افزود: با توجه به اینکه فساد سیستمی شده است، مردم نیز به دستگاه های رسیدگی کننده خوشبین نیستند. کسی که گذاشته اند مواظب این فسادها باشد، خود در راستای منافع شخصی اش کار می کند.
نماینده ادوار مجلس با بیان اینکه همه مردم در منازل شان افراد حقوق بگیر دارند، اظهار داشت: مردم نسبت به دریافتی و اندازه مبالغ حقوق حس شخصی دارند. اولین بار اعلام کردم یک فرد ماهیانه 35 میلیون تومان حقوق دریافت می کرده است. آن فرد گفت اگر این دریافتی را نداشته باشم زندگی ام نمی چرخد! بعدا مشخص شد آن فرد 57 میلیون تومان حقوق می گرفته است.
وی بیان داشت: چون همه مردم نسبت به این موضوع حسی داشتند، یک تنفر عمومی نسبت به این موضوع پیدا شد. سرمایه دیگری که وجود داشت حمایت رهبری است. رهبری به هیئت دولت گفت که باید در این خصوص ضابط تعیین کنید و دفتر من هم پیروی کند اما دولت کاری در این زمینه انجام نداد در حالی که کار دولت دفاع از حقوق شهروندی است.
توکلی با تصریح بر اینکه رسیدگی به پرونده های مالی ذاتاً طولانی است، گفت: در حال حاضر دارم درباره پرونده احکام دادگاه آمریکا و رشوه دهی توتال به یک مقام ایرانی مطالعه می کنم، می بینم از سال 2006 تا سال 2013 این موضوع طول کشیده است. پرونده استات اویل نیز 5 الی 6 سال طول کشیده است.
وی ابراز داشت: ظلم اثر وضعی خودش را بر کشور می گذارد و اگر حرکتی صورت نمی گیرد، مردم را از دست می دهیم زیرا حکومت کفر می ماند اما حکومت با ظلم باقی نمی ماند. دولت می گوید چیز مهمی نبود و قوه قضائیه هم می گوید اسامی را برای ما نفرستادند! قوه قضائیه اصلا نباید منتظر بماند زیرا جنبه عمومی دارد و ملزم است این کار را انجام دهد.