به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مینو اصلانی در نشست خبری با انتقاد از برخی اقدامات در کشور که با شعار حمایت از زنان انجام می شود، افزود: این فعالیتها در واقع بر خلاف منافع زنان به عنوان عناصر اجتماعی و خانوادگی است.
وی اقدامات برخی جریانها در راستای بزرگنمایی خشونت علیه زنان در کشور را در تضاد با مصالح زنان دانست و گفت: این مسیری است که در غرب به تنهایی زنان منجر شده است و متاسفانه عده ای همان نسخه منسوخ غرب را در کشور دنبال می کنند که مخالف ماهیت انسانی و فطری بشر است.
مسئول بسیج جامعه زنان تاکید کرد: این جریان فکری به دنبال کشاندن زنان به عرصه های مختلف است تا با سوء استفاده از مسائل زنان، هویت زن ایرانی را مخدوش کند.
اصلانی با بیان اینکه برخی افراد با شعار دفاع از حقوق زنان حتی محبت زن به همسر یا فرزند و پرورش کودک و همسرداری را مصداق خشونت علیه زنان می دانند، ادامه داد: این یک خط سیاسی است که پیامدهای ناگواری برای کشور دارد.
وی خاطرنشان کرد: جنبشی با عنوان جریان نارنجی راه انداخته اند و می گویند زنان نباید محبت و عشق خود را نثار خانواده کنند. این در حالی است که همین طرز تفکر در غرب باعث شده که امروز ۳۵ درصد مردم آمریکا به صورت نامشروع متولد شده اند.
مسئول بسیج جامعه زنان با طرح این پرسش که چرا مسئولان کشور باید به سازمان ملل تعهد بدهند که تا ۱۵ سال آینده تساوی جنسیتی را محقق می کنند؟ گفت: در کنار فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی، هویت اصلی زن مسلمان بر مادر بودن استوار است بنابراین باید برنامه ای داشته باشیم که در با آن زن بتواند در کنار حمایتهای عاطفی از خانواده در امور اجتماعی هم فعالیت کند.
اصلانی افزود: شنیده شده است که تفاهم نامه ای امضا شده تا براساس آن مشاغل به صورت مساوی بین زنان و مردان تقسیم شود این در حالی است که در عرف ما، مردان نان آور خانواده هستند.
وی با انتقاد از کسانی که ازدواج دختران ۱۷ ساله را مصداق خشونت علیه زنان می دانند ادامه داد: ازدواج دختران در سنین جوانی باعث افتخار است اما چون سازمان ملل آن را نادرست می داند، عده ای در کشور در مخالفت با آن عمل می کنند.
مسئول بسیج جامعه زنان تاکید کرد: معاونت امور زنان ریاست جمهوری به جای تمرکز روی این مسائل باید بگوید برای عفت جامعه چه کرده است؟
اصلانی از قوه قضاییه خواست در مورد ترویج این افکار در جامعه ورود کند.
وی گفت: عده ای می گویند زنان در منگنه رسیدگی به مسائل خانواده گرفتار شده اند و پرسشنامه طراحی می کنند که دستگاهها در زمینه تساوی جنسیتی چه عملکردی داشته اند. این خلاف قانون است و قوه قضاییه باید اقدام کند.
وی خاطرنشان کرد: ما به دنبال روشنگری و تبیین مسائل زنان هستیم تا حقایق جامعه را مطرح کنیم و قوه قضاییه باید در مقابل تخلفات برخی افراد و ملاقات با افراد جاسوس ورود کند.
مسئول بسیج جامعه زنان با بیان اینکه امروزه زنان در کنار مردان و در فضاهای مختلط مشغول هستند، گفت: این مساله امنیت زنان را دچار مخاطره می کند و مصداق خشونت علیه زنان همین است.