به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدامیرمحسن ضیایی روز دوشنبه درآیین روزجهانی داوطلب که درمحل سالن همایش های حوزه هنری برگزارشد، گفت: که روز جهانی داوطلب 30 سال پیش در سازمان ملل به تصویب رسیده است.
وی با بیان اینکه مرکز مطالعاتی جان هاپکینگز درسال 2011 در مورد اثرات اقتصادی فعالیت های داوطلبانه، گفت: براساس این مطالعات در اثر فعالیت های داوطلبانه در 37 کشور، 400 میلیارد دلار ارزش اقتصادی و 20 میلیون شغل تمام وقت ایجاد شده است در امریکا بین 113 تا 161 میلیون دلار در اثر فعالیت های داوطلبانه حاصل شده و 6میلیون نفر در فعالیت های داوطلبانه شرکت می کنند.
ضیایی با تاکید بر اینکه اگر فعالیت های داوطلبانه را از بعد اقتصادی ببینیم، متوجه می شویم که این فعالیت ها تاثیر مهمی در اقتصاد کشور دارد، افزود: تاثیر فعالیتهای داوطلبانه در اجتماع بسیار مهمتر از فعالیت های اقتصادی است.
ضیایی با اشاره به اینکه در جمعیت هلال احمر ایران 270 هزار نفر به طور سالانه فعالیت می کنند، اظهارکرد: تولید اقتصادی فعالیتهای آنها به خدمات عمومی اضافه می شود که مبلغ 150 هزار میلیارد تومان است.
رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه اگر فعالیت های داوطلبانه را از بعد اقتصادی ببینیم، متوجه می شویم که این فعالیت ها تاثیر مهمی در اقتصاد کشور دارد، افزود: تاثیر فعالیت های داوطلبانه در اجتماع بسیار مهمتر از فعالیت های اقتصادی است اما قابل اندازه گیری نیست و نمی توان آن را به عدد و رقم تبدیل کرد و آن را محاسبه کرد.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: هم اکنون در جامعه با مشکلات محیط زیست، کمبود منابع آب و تغییر اقلیم روبه رو هستیم، که می توان با فعالیت های اجتماعی در مسی رفع ان قرار گیریم.
به گفته ضیایی جامعه بدون فعالیت های داوطلبانه جامعه بی روح است و فعالیت های داوطلبانه روی خود فرد داوطلب نیز تاثیرات مثبتی دارد.
وی گفت: افزایش اعتماد به نفس، جلب حس احترام جامعه به فرد داوطلب، ارتقای مهارت ها و بهبود شرایط شغلی، افزایش طول عمر و سلامت ذهنی، افزایش سلامت روانی و معنوی از جمله تاثیرات مثبت فعالیت های داوطلبانه است.