کد خبر:۵۶۵۹۲۳
محسن سرخو:

تهران به ۷۴۰ کیلومتر مترو نیاز دارد

رییس کمیته حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تهران گفت: مترو، شبکه انبوه بر پایتخت است و در داخل تهران ۵۴۰ کیلومتر و در حومه تهران ۲۰۰ کیلومتر و در مجموع ۷۴۰ کیلومتر خط مترو لازم داریم، در صورتی که در ابتدای سال ۹۲ تنها ۱۵۲ کیلومتر خط مترو داشتیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن سرخو افزود: روزانه 22 میلیون جا به جایی در تهران انجام می‌شود که 11 میلیون جا به جایی با استفاده از وسایل نقلیه شخصی و 11 میلیون جا به جایی نیز با استفاده از وسایل نقلیه عمومی انجام می شود.

 

وی با تأکید بر این که برنامه 5 ساله گسترش متروی تهران و حومه برنامه‌ای کاملاً دقیق است، اعلام کرد: در کنار توسعه خطوط مترو، ورود سالانه حداقل یک هزار دستگاه اتوبوس شامل 500 دستگاه اتوبوس جدید و 500 دستگاه اتوبوس نوسازی و بازسازی شده به ناوگان اتوبوسرانی تهران ضرورت دارد.


لزوم نگاه واقع بینانه به مشکل موتورسیکلت‌های  تهران


رییس کمیته حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به این که متأسفانه در زمینه پیشرفت مترو به دلیل کمبود بودجه، طبق برنامه 5 ساله پیش نرفته‌ایم اما اخیراً در پروژه های مترو، روند امیدوارکننده‌ای را شاهد هستیم و عقب ماندگی از برنامه تا حدودی جبران شده، اظهار کرد: بهره برداری از خطوط 6 و 7 متروی تهران تا پایان امسال آغاز می شود.

 


سرخو با بیان این که هر یک دستگاه موتورسیکلت، معادل 4 تا 8 دستگاه خودروی سواری آلودگی تولید می کند، تصریح کرد: از 22 میلیون جا به جایی روزانه در تهران، 900 هزار جا به جایی توسط موتورسیکلت ها صورت می گیرد و همزمان با جایگزینی سالانه 10 هزار دستگاه موتورسیکلت برقی به جای موتورسیکلت های موجود، باید برای تردد موتورسیکلت های کاربراتوری، محدودیت و ممنوعیت قائل شویم.

 


وی با اعلام این که البته به این مسأله باید نگاه واقع بینانه داشته باشیم، چرا که اگر قرار باشد شخصی برای خرید یک دستگاه موتورسیکلت 12 تا 14 میلیون تومان هزینه کند، ترجیح می دهد با این پول یک دستگاه ماشین دست دوم بخرد یا پیش قسط یک دستگاه ماشین نو را پرداخت کند، تأکید کرد: باید به فکر حمایت از کسانی باشیم که تنها یکی دو میلیون تومان پول نقد برای خرید موتورسیکلت دارند.

 


 رئیس کمیته حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تهران در پایان با تأکید بر این که برای رفع مشکل موجود بر سر راه نوسازی مینی بوس های فرسوده،‌ نه تنها شهرداری تهران بلکه همه سازمان های دست اندرکار باید کمک کنند تا همگی از هوای پاک بهره مند شویم، خاطرنشان کرد: بودجه هایی که برای انجام پروژه های غیر ضرور هزینه می شود، باید در پروژه هایی که می توانند در پایین آوردن آلودگی هوا و بالا بردن کیفیت زندگی مردم تأثیرگذار باشند، هزینه شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار