کد خبر:۵۶۵۹۴۷
مدیر بازآموزی دانشکده پرستاری - مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

۴۰درصد بیماران مبتلا به سرطان دچار بی اشتهایی می شوند

مدیر بازآموزی دانشکده پرستاری - مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با توجه به افزایش شیوع ابتلا به سرطان در کشور، یادآور شد: اطلاع رسانی در خصوص اهمیت نقش تغذیه در سرطان می تواند نقش بسزایی در پیشگیری از آن دارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر مهناز ایلخانی در آستانه برگزاری سمینار یکروزه تغذیه در سرطان گفت: تغذیه نقش بسزایی در پیشگیری و بهبود وضعیت بیماران مبتلا به سرطان دارد. بیماران مبتلا به سرطان در دوره درمان به دلیل مصرف دارو، شیمی درمانی و رادیوتراپی دچار بی اشتهایی، کاهش وزن، تهوع و ... می شوند به همین دلیل نیاز است تا بیماران، خانواده آنها و ارائه دهندگان خدمات درمانی نسبت به تغذیه سالم در این بیماران آشنا شوند.


این کارشناس ارشد پرستاری افزود: به تمام افراد و به خصوص بیماران مبتلا به سرطان توصیه می‌شود برای پیشگیری و بهبود وضعیت به مقدار فراوان میوه و سیزیجات تازه مصرف کنند.


ایلخانی در ادامه خاطرنشان کرد: مصرف حداقل۵ وعده میوه و سبزی در روژ نقش بسزایی در کاهش احتمال بروز سرطان روده دارد.


مدیر بازآموزی دانشکده پرستاری-مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  با توجه به افزایش شیوع ابتلا به سرطان در کشور، یادآور شد: اطلاع رسانی در خصوص اهمیت نقش تغذیه در سرطان می تواند نقش بسزایی در پیشگیری از آن دارد.


وی با بیان اینکه ۲۰ تا ۴۰ درصد بیماران مبتلا به سرطان دچار کاهش وزن و بی اشتهایی می شوند، عنوان کرد: کاهش وزن و بی اشتهایی موجب کاهش سیستم ایمنی بدن و توان مقابله بیمار در برابر بیماری می شود به همین دلیل نیاز است پزشکان از جمله پرستاران نسبت به نوع تغذیه بیماران مبتلا به سرطان آگاه باشند.


مدیر بازآموزی دانشکده پرستاری - مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  در بخش دیگری از سخنانش با توجه به برگزاری سمینار یکروزه تغذیه در سرطان، گفت: این سمینار ۱۸ آذر با هدف افزایش آگاهی پرستاران، ماماها و زیرگروه ها در دانشکده پرستاری - مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار