آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۷۶۹۸

تشکر ترامپ از سیاهپوستانی که در انتخابات شرکت نکردند

رئیس جمهور منتخب آمریکا از آن دسته از سیاهپوستانی که در انتخابات ریاست جمهوری این کشور شرکت نکردند، تشکر کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از وبسایت روزنامه ایندیپندنت، "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور منتخب آمریکا از سیاهپوستان این کشور بخاطر شرکت نکردن در انتخابات ریاست جمهوری 8 نوامبر تشکر کرد.
 
وی در یک سخنرانی در شهر "گرندرپیدز" در میشیگان گفت: آمریکایی های سیاهپوستی که در روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در خانه های خود ماندند، به اندازه کسانی که به من رأی دادند، خوب هستند. جامعه سیاهپوستان آمریکا برای ما مهم است.
 
ترامپ خاطرنشان کرد: و مسلما این افراد شک داشته اند و ترجیح داده اند به پای صندوق های رأی نروند و این خیلی خوب است؛ زیرا بسیاری از مردم رأی ندادند چون به من حس خوبی داشتند.
 
نتایج نظرسنجی ها حاکی از آن است که فقط 8 درصد از سیاهپوستان آمریکایی به دونالد ترامپ رأی داده اند. این درحالیست که 89 درصد آنها به "هیلاری کلینتون"، رقیب دموکرات وی رأی دادند. با این وجود، کلینتون در مقایسه با باراک اوباما در سال های 2008 و 2012 آرای کمتری از گروه های اقلیت از جمله سیاهپوستان را از آن خود کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار