به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر علی صادقی طاری روز دوشنبه در حاشیه برنامه پیش کنگره انجمن چشم پزشکی ایران در مرکز همایش های رازی، افزود: بیماری تیروئید از نوع پرکار و کم کار آن نسبتا شایع است.
وی گفت: این بیماری در افرادی که ممکن است تست های آزمایشگاهی آنها هنوز جواب نداده باشد، بعضی از علائم چشمی این بیماری را دارند که این علائم شامل مختصری قرمزی چشم، سوزش چشم، احساس درد در کاسه چشم، قرمزی ملتحمه و تورم پلک ها، که همه از علائم اولیه بیمار دچار کاسه چشمی است که مربوط به تیروئید بوده و چشم آرام آرام به جلو حرکت می کند و یک یا هر دو چشم گرفتار می شود.
دبیر اجرایی بیست و ششمین کنگره چشم پزشکی ایران، ادامه داد: بیمار ممکن است از این علائم خارج شود ولی منجر به کاهش بینایی، انحراف چشم و دوبینی می شود و اگر به موقع تشخیص و درمان نشود ممکن است بیمار بینایی خود را از دست بدهد.
صادقی افزود: بسیار مهم است که اگر فرد علائمی نظیر التهاب چشم، تشدید علائم در صبحگاه، قرمزی پلک، متورم شدن و احساس جسم خارجی دارد باید حتما به دنبال پیدا کردن عارضه تیروئید باشد و یکی از وظایف مهمی است که ما چشم پزشکان باید انجام دهیم.
عضو هیئت مدیره انجمن چشم پزشکی ایران، گفت: ۸۰ درصد این علائم در تیروید پرکار و ۱۵ درصد در افرادی که کم کاری تیروئید دارند و ۵ درصد در افرادی است که تست های تیروئیدی آنها طبیعی است.
صادقی ادامه داد: اگر فردی دچار بیماری تیروئید بوده و دارای علائمی چشمی است باید حتما به پزشک مراجعه کند.
وی گفت: مهمترین درمان برای این بیماران درمان های نگه دارنده شامل پرهیز از دخانیات، استراحت روحی و جسمی، استفاده از دارو و در آخر اگر نیاز به جراحی باشد، عمل جراحی است.