آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۸۳۰۹

تسلط حشدالشعبی بر جاده «تلعفر» به «تل عبطه»/ ۲ روستا در غرب موصل آزاد شد

در ادامه عملیات کنترل بر راه‌های مواصلاتی غرب موصل نیروهای حشدالشعبی کنترل جاده تلعفر به تل عبطه را به دست گرفتند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از واحد رسانه‌ای نیروهای داوطلب مردمی عراق حشد الشعبی، نیروهای حشد در چهارچوب عملیات کنترل بر راه‌های مواصلاتی غرب موصل راه ارتباطی شهرستان «تلعفر» به ناحیه «تل عبطه» را به کنترل خود گرفتند.

 

نیروهای حشد الشعبی همچنین روستای «اشواه» واقع در غرب تل عبطه را به‌صورت کامل آزاد و کار تعقیب عناصر فراری داعش را آغاز کردند.

 

بنا بر اعلام حشد الشعبی نیروهای داوطلب مردمی روستای «حسین جمعه» واقع در غرب تلعفر را بعد از درگیری شدید با عناصر تروریستی داعش آزاد کردند.

 

همچنین دو خودروی بمب‌گذاری شده که تلاش داشتند نیروهای پیشرو را در روستای اشواه هدف قرار دهند، منهدم شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار