پاسخ رسمي رژيم صهيونيستي به گزارش گلدستون
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۹۱۰
پنج شنبه آينده صورت مي گيرد

پاسخ رسمي رژيم صهيونيستي به گزارش گلدستون

منابع رسمي رژيم صهيونيستي از پاسخ رسمي اين رژيم به سازمان ملل در خصوص گزارش گلدستون طي روزهاي آتي خبر دادند.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از القدس العربي، منابع رسمي رژيم صهيونيستي امروز اعلام كردند كه اين رژيم پنج شنبه آينده پاسخ رسمي خود در مورد گزارش گلدستون (در مورد جنگ غزه و جنايات جنگي اين رژيم در سال گذشته) را به سازمان ملل تقديم خواهد كرد.

راديو رژيم صهيونيستي نيز اعلام كرد: پاسخ اين رژيم مسائل اساسي مطرح شده در گزارش قاضي گلدستون را تشريح و عوامل حملات نظامي به غزه و مسائلي كه مرتبط به حماس است را تبيين خواهد كرد.

بر اساس اعلام اين راديو در پاسخ رژيم صهيونيستي، حماس به عنوان تروريست معرفي شده است و محافل سياسي اين رژيم نيز تشكيل هيئت رسمي تحقيق در مورد جنگ غزه را بعيد دانستند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار