کد خبر:۵۶۹۴۸۰

پیام تسلیت سازمان سینمایی حوزه هنری برای شهادت استاد دانشگاه سوره

در پی شهادت دكتر حسین فهیمی، فیلم‌ساز و پژوهشگر جانباز، سازمان سینمایی حوزه هنری در پیامی شهادت این بزرگ‌مرد عرصه هنر و پژوهش را به پیشگاه ملت به‌ویژه جامعه هنری و خانواده معظم این شهید تسلیت گفت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ دكتر حسین فهیمی، فیلم‌ساز و پژوهشگر جانباز و از اساتید دانشگاه سوره بود که به دلیل جراحات ناشی از جنگ به شهادت رسید.

 

متن پیام تسلیت سازمان سینمایی حوزه هنری به شرح زیر است:

«بسم رب الشهداء و الصدیقین
 
پل شهادت زیباترین و اصلی ترین گذرگاه رسیدن به معبود است كه شهدای گرانقدر با عبور از این گذرگاه درخشان برای همیشه جاویدان باقی می مانند.

 

بار دیگر یكی از هم تبار عاشورائیان جانباز هنرمند دكترحسین فهیمی به فیض عظیم شهادت نائل آمد و روح پاكش با ارواح شهیدان والامقام خصوصاً حضرت سید الشهداء(ع) در ملكوت اعلی ماوی گزید. 


این هنرمند و استاد فرهیخته و سرافراز میدان هنر، جهاد و شهادت و مجاهد خستگی ناپذیر در طول عمر پربركتش در مسیر تقویت، تعالی و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی علاوه بر افتخار جانبازی در دوران دفاع مقدس، همواره در جبهه فرهنگی و سنگر دانشگاه و پژوهش نیز، حضوری مستمر، تاثیرگذار و سازنده داشت.

 

سازمان سینمایی حوزه هنری شهادت این بزرگ مرد عرصه هنر و پژوهش را به پیشگاه ملت به ویژه جامعه هنری و خانواده معظم این شهید تسلیت می گوید.»


 
شایان ذكر است حسین فهیمی فیلم‌ساز، پژوهشگر و جانباز ۷۰ درصد، شامگاه پنج‌شنبه ۲۵ آذرماه در منزل خود درگذشت.

 

وی عضو هیئت‌علمی و مدیر گروه سینما و مدیر سابق حوزه ریاست دانشگاه سوره و مدیر پروژه فیلم‌سازی مشترك بین دانشگاه سوره و دانشگاه‌ كنراد ولف آلمان بود.

 

فهیمی در سال ۱۳۴۳ در شیراز متولد شده و دارای مدرك كارشناسی سینما از دانشگاه هنر، كارشناسی ارشد ادبیات نمایشی دانشگاه تربیت مدرس و دكترای پژوهش هنر دانشگاه هنر بود.


از جمله فعالیت های وی می‌توان به ساخت مستند «محیط زیست كهكلویه و بویر احمد ۱۳۷۳»، «ده مستند مساجد و فعالیت های فرهنگی استان فارس۱۳۷۳»، «فیلم های كوتاه مستند گزارشی سیمای صبحگاهی ۱۳۷۳»، مستند «تشییع شهدای شیراز  ۱۳۷۴»، مستند رحلت امام خمینی «سوگ در سوگ ۱۳۷۴»، فیلم داستانی «آغاز یك پایان  ۱۳۷۸»، فیلم داستانی «آواز جنگل ۱۳۸۱»، سینمایی «ساحت ۱۳۸۱»، فیلم مستند «گمست ۱۳۸۳» و فیلم مستند «انتظار۱۳۸۵» اشاره كرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار