اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
مهری طالبی مسئول دفتر نمایندگی مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران(صلح زیبا) در حاشیه مراسم اختتامیه سی امین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،گفت: با نگاهی تطبیقی به منشور حقوق بشر سازمان ملل و مروری بر اوضاع کنونی کشور های مسلمان از جمله نیجریه، میانمار، یمن، بحرین، افغانستان، پاکستان، عراق، عربستان و مسلمانان چین و هند و سایر بلاد اسلامی در میابیم که گویی این منشور برای انسان هایی غیر از مسلمین نوشته شده، چراکه حتی یک بند از این منشور به موقع لزوم در مورد مسلمانان جهان اجرا نمیشود.
وی تصریح کرد: در ماده ۲۵ بند ۱ آمده که هر کس حق دارد از سطح معیشتی کافی برای سلامتی و رفاه خود و خانواده اش از قبیل خوراک، پوشاک، مسکن، مراقبت های پزشکی و خدمات اجتماعی ضروری بهره مند کردد و به هنگام بیکاری، بیماری، از کارافتادگی، بیوگی و سالخوردگی یا فقدان وسیلهی امرار معاش و گذران زندگی که خارج از اختیار وی است تامین گردد.
مسئول دفتر نمایندگی مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران(صلح زیبا) اظهار داشت: همانطور که شاهدیم هیچ یک از موارد ذکر شده ی فوق به عنوان حقوق اولیه در نیجریه یا میانمار یا یمن و یا... برای مسلمین رعایت نشده و با این اوصاف اکنون دیگر جایی برای خوشبینی و کوته فکری و چشمداشت به جامعه ی جهانی برای به دست آوردن حقوق از دست رفته ی مسلمین باقی نمانده است.
وی ادامه داد: باید بدانیم همه ی اینها از ضعف مسلمین در ایجاد وحدت رویه و عمل مقتدرانه بر پایه ی همدلی نشأت گرفته است؛ ضعفی که موجب شده سیاست تفرقه بینداز و حکومت کن دشمنان بهترین نتیجه را برایشان به ارمغان آورد.
طالبی با بیان اینکه بنابراین جامعه ی مسلمین باید با تاکید بر وحدت و دست کشیدن از اختلافات درونی همه ی توان خود را صرف دقت روی توطئه و برنامه ی دشمن کنند، خاطر نشان کرد: مسلمانان با وحدت کلمه و اندیشه و عمل اقدامی قاطع، جامع و همه جانبه جهت جلوگیری از پیشرفت این روند سرطانی در جامعه اسلامی صورت دهند و با تکیه بر مشترکات دوباره گوی سبقت را در همه ی عرصه های سیاسی و اجتماعی و علمی از دشمنان بربایند و با اجرا کردن فرامین متعالی اسلام جامعه ی جهانی را به سمت صلاح و صلح و سعادت حرکت دهند.