به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در این قطعنامه از روسیه خواسته شده، تمامی اقدام ها و تدابیر لازم را برای پایان دادن به نقض حقوق انسان ها (مورد ادعای اوکراین) در منطقه کریمه بکار گیرد.
تارنمای روسی رگنوم روز سه شنبه به نقل از توئیت دفتر نمایندگی دائمی اوکراین در سازمان ملل نوشت: ۷۰ رای مثبت، ۲۶منفی و ۷۷ ممتنع به قطعنامه حقوق بشری داده شد.
پیش نویس این قطعنامه از سوی اوکراین ارائه و در آن درخواست «محکومیت نقض حقوق بشر در منطقه کریمه از سوی روسیه» مطرح شده بود.
خبرگزاری ایتارتاس نیز پیشتر نوشته بود: ۳۸ کشور از جمله آمریکا و فرانسه در تنظیم پیش نویس قطعنامه مورد نظر اوکراین مشارکت داشته اند.
دو سال پیش هم قطعنامه کی یف در مجمع عمومی سازمان ملل در باره کریمه با ۱۰۰ رای از ۱۹۳ کشور تصویب شد.
روابط روسیه و اوکراین از سال ۲۰۱۴ پس از سقوط دولت وقت اوکراین با روی کار آمدن حکومت جدید غرب گرا در این کشور تیره شده است.
جدایی شبه جزیره کریمه در ساحل دریای سیاه از اوکراین و پیوستن آن به روسیه در سال ۲۰۱۴ توسط طرفداران این کشور براساس نتایج برگزاری یک همه پرسی که مورد تایید مسکو قرار گرفت، بزرگترین عامل افزایش تنش در روابط دو کشور بوده است.
این منطقه ۲۵ هزار و ۵۰۰ کیلومتری که اکنون دو میلیون و ۴۱۳ هزار تن جمعیت شامل یک میلیون و ۴۵۰ هزار روس، ۵۷۶ هزار اوکراینی و ۲۴۵ هزار تاتار است، سال ۱۹۵۴ توسط نیکیتا خروشچف رئیس جمهوری وقت شوروی سابق که زادگاهش اوکراین بود در قالب تغییرات نقشه ای به این کشور هدیه شده بود.