کد خبر:۵۷۰۴۷۴
سید حسین هاشمی:

ظرفیت سم‌زدایی معتادان متجاهر از ۴۰۰ نفر به بیش از ۱۱ هزار نفر رسید

استاندار تهران از افزایش ظرفیت سم‌زدایی معتادان متجاهر در استان تهران خبر داد و گفت: در سه سال گذشته ظرفیت سم‌زدایی معتادان متجاهر از ۴۰۰ نفر به بیش از ۱۱ هزار نفر رسیده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید حسین هاشمی ظهر امروز در حاشیه هفتمین جلسه آسیبهای اجتماعی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این جلسه دستگاههای اصلی استان گزارشهای عملکرد و اقدامات خود را ارائه کردند و راهکارهای کاهش آسیبهای اجتماعی و مقابله با آنها بررسی شد.

 

وی افزود: برنامه‌های خوبی برای مقابله با آسیبهای اجتماعی در حال شکل‌گیری است که البته برخی دستگاههای ضعیف نیز در این رابطه تذکر گرفته‌اند و امیدواریم شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی باشیم.

 

استاندار تهران درباره سم‌زدایی معتادان متجاهر نیز عنوان کرد: در حال حاضر ظرفیت سم‌زدایی معتادان متجاهر به بیش از 11 هزار نفر رسیده در حالیکه در سه سال گذشته و ابتدای دولت این رقم به 400 نفر می‌رسید.

 

هاشمی تصریح کرد: افزایش ظرفیت سم‌زدایی معتادان متجاهر با ظرفیت همه دستگاهها انجام گرفته و عملکرد بسیار مناسبی را در این زمینه شاهد هستیم.

 

وی خاطر نشان کرد: یکی از مشکلات ما در برخورد با اعتیاد وجود معتادان سایر استانها و شهرستانها در تهران است که مقرر شده با همکاری دادگستری این معتادان به شهرستانهای خود بازگردانده شوند.

 

استاندار تهران گفت: اگر بازگشت برخی از معتادان متجاهر به استانهای خود انجام بگیرد در رابطه با سم‌زدایی و نگهداری دیگر معتادان متجاهر هیچ مشکلی نخواهیم داشت.

 

هاشمی با اشاره به گزارشهای ارائه شده در جلسه آسیبهای اجتماعی گفت: گزارشهایی در مورد زندانهای استان تهران ارائه شد همچنین شهرداری تهران نیز در رابطه با جمع‌آوری متکدیان گزارشها و راهکارهایی را مطرح کرد.

 

وی درباره افزایش ترافیک در استان تهران نیز عنوان کرد: بنده برای نخستین بار این موضوع را با مسئولان راهنمایی و رانندگی مطرح کردم و آنها نیز توضیحاتی را ارائه دادند اما بیش از یک هفته است که ترافیک در سطح شهر سنگین‌تر شده و امیدواریم راهکارهای عملی برای این مسئله یافت شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار