آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۰۶۹۲

آمریکا: بهتر است با ایران بدونِ تسلیحات هسته‌ای روبرو باشیم

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تاکید بر ادامه توافق هسته‌ای میان ایران و غرب اعلام کرد که آمریکا ترجیح می‌دهد با ایران بدون تسلیحات هسته‌ای مواجه باشد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، جان کربی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: بازدارندگی هسته ای بطور حتم محور حیاتی در راهبرد امنیت ملی ما است.

 

وی در پاسخ به خبرنگاری که پرسید با توجه به این که به پایان دوره جان کری نزدیک می شویم آیا فکر می کنید که وی موجب امن تر شدن ما در آمریکا و جهان شده است گفت: کاملا اینگونه فکر می کنم و معتقدم آمریکایی ها، سیاست خارجی آمریکا و اولویت های سیاست خارجی ما، دستاوردهای سیاست خارجی ما کمک کرده است مردم آمریکا امن تر باشند. مثلا به توافق هسته ای ایران نگاه کنید. ما اکنون توافقی داریم و همه طرف ها در حال اجرای آن هستند که مانع از دستیابی ایران به توانایی تسلیحات هسته ای برای همیشه خواهد شد و رژیم بازرسی در حال اجرا است که شدیدترین رژیمی است که تاکنون اجرا شده است. فکر می کنم همه ما در هر جناحی که باشیم می توانیم توافق داشته باشیم که بهتر است با ایران بدون توانایی تسلیحات هسته ای روبرو باشیم.

 

جان کربی افزود: من نمی توانم درباره دیدگاههای هسته ای رئیس جمهور منتخب(پیروز) یا سیاست وی صحبت کنم. وی و تیم وی باید صحبت کنند. آنچه که من می توانم بگویم این است که راهبردی که این دولت برداشته است تلاش برای رسیدن به مسیر جهان بدون تسلیحات هسته ای بود و ما به پیشرفت هایی در برخی از جبهه ها دست یافتیم. نخست این که ما از طریق توافق نیواستارت ذخایر و پرتاب های (آزمایشات) خود را کاهش دادیم. دوم این که نقش تسلیحات هسته ای را در راهبرد امنیتی خود کاهش دادیم و سوم این که به توافق ایران دست پیدا کردیم.

 

وی در پایان گفت: باید بگویم ما همواره بدنبال راههای دیگری برای دستیابی به پیشرفت در مسیر رئیس جمهور برای حفظ بازدارندگی معتبر هستیم. هیچ کس از این حقیقت فاصله نگرفته است که ما نیاز به بازدارندگی معتبر برای آمریکا از جمله بازدارندگی هسته ای داریم. حقیقت این است که ما طرح ها برای نوسازی مناسب این بازدارندگی هسته ای را بررسی کرده ایم. بنابراین بازدارندگی هسته ای مطمئنا محور حیاتی در راهبرد امنیت ملی ما است اما دولت ما تمرکز بر دیگر عناصر و ابزارهای امنیت ملی ما داشته است و ذخایر را کاهش داده است و تلاش کرد جلوی تکثیر را بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۸
ایرانی ها به شما اثبات کردند که بدون بمب هسته ای هم میتوانند بارها و بارها شما را شکست دهند
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار