معرفي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه صنعتي شاهرود
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۰۹۹

معرفي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه صنعتي شاهرود

طي حكمي از سوي حجت الاسلام محمد محمديان، رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها، حجت الاسلام صالحي به عنوان مسئول جديد اين نهاد در دانشگاه صنعتي شاهرود منصوب شد.

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، اين مراسم با حضور معاون امور دفاتر نهاد نمايندگي، رئيس و مديران اين دانشگاه و جمعي از مسئولان شهرستان در دانشگاه صنعتي شاهرود برگزار شد.

حجت الاسلام محمداسحاق مسعودي، معاون امور دفاتر و نظارت نهاد نمايندگي انطباق ظاهر و باطن را نشان صداقت و صداقت را رمز موفقيت و پيروزي در كارها دانست و گفت: ميزان درستي اعمال ما تبعيت از انبيا و ائمه اطهار(ع) هستند، ما بايد رفتار و گفتار خود را بر اساس عملكرد آن‌ها تنظيم كنيم.

وي افزود: وزن فعاليت‌هاي فرهنگي در دانشگاه‌ها بايد با توجه به شاخص‌هاي مطرح شده در منابع ديني، رهنمودهاي امام راحل و بيانات رهبر معظم انقلاب باشد تا بتوانيم در مسير اسلام، قرآن و اهل بيت گام برداريم، هرچه فضا معنوي‌تر  و بسترهاي مناسب فراهم شود توليد علم، رشد، توسعه و تعالي در دانشگاه‌ها بيشتر و بهتر محقق خواهد شد.

در ادامه حجت الاسلام مسعود الماسي، مسئول سابق نهاد نمايندگي در دانشگاه صنعتي شاهرود تصريح كرد: آن‌چه به عنوان نهضت علمي مكتب شيعه در دانشگاه امام صادق(ع) و امام باقر(ع) اتفاق افتاد، همان حركت علمي است كه هم اكنون در دانشگاه‌ها در حال شكل‌گيري است لذا اميدواريم براي شكافتن علوم و فتح قله‌هاي علمي بيش از پيش فعال و موفق باشيم.

حجت الاسلام صالحي، مسئول جديد نهاد نمايندگي در دانشگاه صنعتي شاهرود نيز در اين جلسه گفت: فرهنگ ديني نيازمند همت و تلاش است و رشد فرهنگ ديني در زمان ائمه (ع) مرهون تضارب آراء و كرسي‌هاي آزادانديشي كه مورد تأكيد رهبر معظم انقلاب است.

در پايان مراسم از تلاش‌هاي حجت الاسلام الماسي در زمان تصدي اين مسئوليت قدرداني و حجت الاسلام صالحي به عنوان مسئول جديد دفتر نهاد نمايندگي در دانشگاه صنعتي شاهرود منصوب شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار