کد خبر:۵۷۱۰۲۲
در همایش جهادگران رضوی مطرح شد؛

قرارگاه اردوهای جهادی خراسان رضوی تشکیل می‌شود /تنها راه نجات كشور؛ مقاومت و ايستادگي

همایش جهادگران رضوی با حضور ۳۰۰ نفر از دانشجویان جهادگر بسیجی دانشگاه‌های خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایش جهادگران رضوی با حضور 300 نفر از دانشجویان جهادگر بسیجی دانشگاه‌های خراسان رضوی برگزار شد.

 

 

در ابتدای این همایش هادی باادب، مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی با بیان اینکه اردوهای جهادی یک دوره خودسازی برای جوانان است، گفت: جوان با دل کندن از ظواهر دنیوی و ترک آسایش خود به روستاهای محرومی که حتی از داشتن آب آشامیدنی سالم محرومند، می‌رود و به ارائه خدمات به هموطنان خود می‌پردازد.

 

وی از تشکیل قرارگاه‌ اردوهای جهادی با محوریت استان خراسان رضوی خبر داد و افزود: این قرارگاه با مشارکت آستان قدس رضوی، بسیج دانشجویی خراسان رضوی و سایر دستگاه‌های مرتبط در استان شکل گرفته و در همه شهرستان‌ها نیز یک قرارگاه ایجاد می‌شود که این اقدام در جلب مشارکت‌های مردمی برای نقش‌آفرینی در اردوهای جهادی تاثیر به سزایی دارد.

 

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی افزود: امیدواریم با حمایت‌های معنوی آستان قدس رضوی، در راستای زدودن غبار محرومیت از چهره جامعه گام برداریم و در آینده‌ای نزدیک شاهد رفع محرومیت و شکوفایی هرچه بیشتر روستاها باشیم.

 

در ادامه همایش حجت الاسلام رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی در جمع جهادگران رضوي، تنها راه تعامل با مستكبران و ظالمان عالم را ايستادگي و مقاومت خواند.

 

وی روحيه جهادي، بسيجي، انقلابي و خدمت گزاري خالصانه به خلق را بسيار ارزشمند دانست و گفت: اين روحيه مي‌تواند كشور را در دهه پيشرفت و عدالت، با وجود همه مشكلات و دسيسه‌هاي دشمنان به پيشرفت و تعالي برساند.

 

عضو شوراي عالي حوزه‌ علميه خراسان افزود: پيش از پيروزي انقلاب اسلامي و از آن هنگامي كه امام راحل پرچم اسلام خواهي، حق طلبي و عدالت محوري را برافراشتند و مردم دلداده به خدا در اطراف ايشان گرد آمدند، عده‌اي نداي يأس برآورده و گفتند مگر مي‌شود با حكومتي تا بن دندان مسلح و مورد حمايت ابر قدرت های جهان مبارزه كرد و آن را از پاي در آورد؟ بسياري ناباورانه به حركت امام(ره) و ياران‌شان نگاه مي‌كردند، اما سرانجام انقلاب اسلامي با همه دشواري‌ها و سختي‌ها به لطف الهي پيروز شد.

 

حجت الاسلام رئیسی خودباوری و اعتماد به نفس در کنار خداباوری و اتکاء به حق را درس بزرگ امام خمینی(ره) به همه عنوان کرد و گفت: ملت شريف ايران به ويژه جوانان باید این دو اصل را در تمام شئون زندگی فردی و اجتماعی خود به کار گيرند.

 

 

عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري با اشاره به روند شكل‌گيري، ثبات و اقتدار نظام مقدس جمهوري اسلامي بیان کرد: دهه اول انقلاب دهه تأسیس انقلاب بود و دشمنان در این برهه به دنبال آن بودند که نظام جمهوری اسلامی ایران پا نگیرد؛ بر همین اساس هشت سال جنگ را بر ملت ایران تحمیل کردند، اما ملت ایران سر افرازانه از این دهه بیرون آمد.

 

وی دهه دوم انقلاب را دهه تثبیت خواند و تصريح كرد: در این دهه، تلاش دشمنان برای ناکارآمد نشان دادن نظام و خدشه به عملياتي بودن احکام اسلام بود، اما دیدیم که با استقامت مردم، نظام تثبیت شد.

 

رئیسی  افزود: در دهه سوم انقلاب، دشمنان سعی می‌کردند انقلاب را متوقف سازند و مانع از رسیدن پیام انقلاب به مردم دنیا شوند، اما پیام انقلاب به جهانیان و مردم آزادی خواه و عدالت طلب جهان رسید و بر همین اساس شاهد بیداری اسلامی در بسیاری از کشورها بودیم.

 

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان دهه چهارم انقلاب اسلامی را دهه پیشرفت و عدالت برشمرد و گفت: در این دهه با اتکای به منابع انسانی به وي‍ژه نيروي جوان و متعهد و استفاده از ظرفيت‌هاي داخلي ، می‌توانیم به پیشرفت شایسته نظام جمهوری اسلامی ایران دست یابیم؛ زیرا تواني كه با قدرت اسلام در پرتوي نيروي خداخواهي مردم دلداده به ولايت ايجاد شده است، مي‌تواند در حوزه‌هاي مختلف نظام سازي اسلامي كارساز و راه گشا باشد.

 

توليت آستان قدس رضوي روحيه بسيجي و انقلابي را راهكار برون رفت كشور از مشکلات معرفي و تصريح كرد: در هر عرصه‌اي كه به خداوند متعال توکل و به داشته‌هاي داخلي اعتماد كرده‌ايم، شاهد نوآوري، خلاقيت و پيشرفت بوده ایم و هركجا مسئولي به نسخه موفق جمهوري اسلامي اعتماد نكرده و به نيروي‌هاي جوان و كارآمد ميدان نداد و نگاهش را به دستان غرب دوخته، نه تنها پيشرفت نكرده‌ايم، كه دچار مشكلات بسياری نیز شده‌ايم.

 

وي مقاومت و ايستادگي را تنها راهكار برخورد موثر با استكبار و ظالمان عالم دانست و ابراز كرد: تنها راه نجات كشور از مشکلات پيش رو، مقاومت و ايستادگي است. آزادسازي حلب و خرمشهر نتيجه روحيه مقاومت بود و اگر اين روحيه ادامه يابد، ان شاءالله آزادسازي قدس را نيز خواهيم ديد و ما اين اتفاق را بعيد نمي‌دانيم.

 

تولیت آستان قدس رضوی ایران اسلامی را ملجاء و پناهگاه مستضعفان، محرومان و مظلومان جهان خواند و تصريح كرد: امروز ایران اسلامی پرچمدار مبارزه با استکبار و دیکتاتوری در جهان است و با تلاش و خودباوري مي‌تواند به قله‌هاي رفيع علم و فناوري دست يابد و در عرصه‌هاي مختلف اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي در جهان بدرخشد.

 

عضو شوراي عالي حوزه علميه خراسان در بخش دیگری به بد عهدی های آمریکایی ها در برهه های گوناگون تاریخی اشاره و اظهار كرد: پس از بدعهدي‌هاي غرب، ديگر براي همه روشن شده است كه آن ها نمي‌خواهند مردم بزرگ و شريف ايران اسلامي و جوانان اين مرز و بوم به قله‌هاي پيشرفت و اقتدار دست يابند و به روش‌هاي مختلف در مسير تعالي ايران سنگ‌اندازي مي‌كنند.

 

 

در ادامه میثم خاکباز، عضو قرارگاه مرکزی محرومیت زدایی جهادگران رضوی به برنامه‌ها و اهداف مشترک آستان قدس رضوی و بسیج سازندگی و دانشجویی در حوزه محرومیت زدایی اشاره و بیان کرد: قرارگاه های شهرستانی محرومیت زدایی جهادگران رضوی زیر نظر قرارگاه مرکزی استانی که از همکاری آستان قدس رضوی، بسیج سازندگی، بسیج دانشجویی و تشکل های جبهه فرهنگی انقلاب شکل گرفته است، خدمت رسانی به محرومین و مستضعفین را پیگیری می کنند.

 

وی با بیان اینکه هر قرارگاه شهرستانی حداقل از شش مسئول متخصص جهادگر تشکیل شده است که قرارگاه‌های روستایی را مدیریت می‌کنند، ادامه داد: امیدوارم با تلاش همه ی عزیزان جهادگر برای هر روستا یک قرارگاه خدمت رسانی و محرومیت زدایی ایجاد کنیم.

 

مدیر عامل موسسه پژوهش و تبیین گفتمان انقلاب اسلامی در بخش دیگری به فرآيند تحقق اهداف انقلاب اسلامي در منظومه فكري رهبري معظم انقلاب اشاره کرد و با بیان اینکه رهبری انقلاب اسلامی در «تبیین فرآیند تحقق اهداف انقلاب اسلامی» شش مرحله اساسی را مطرح می‌کنند، گفت: بنا بر فرمایشات معظم له، مرحله اول «برپایی انقلاب اسلامی» و مرحله دوم نیز «تشکیل نظام اسلامی» بوده که انقلاب اسلامی هم اکنون از این دو مرحله عبور کرده است.

 

وی با اشاره به این مطلب که ایشان مرحله سوم تحقق اهداف اسلامی را «تشکیل دولت اسلامی» معرفی می‌کنند، افزود: انقلاب اسلامی هم اینک در این گام قرار دارد. «تشکیل دولت اسلامی» به معنای تشکیل دولتی براساس الگوها و معیارهای کاملاً اسلامی است و مقام معظم رهبری فرموند که هنوز  به آرمان دولت اسلامی دست نیافته ایم.

 

خاکباز مرحله چهارم را «تشکیل جامعه‌ اسلامی» و مرحله پنجم را «تشیکل تمدن اسلامی» دانست و تصریح کرد: این مراحل با تشکیل دولت اسلامی به مانند حلقه های متداخل در هم هستند که می توانند به طور موازی پیگیری شوند؛ اما تشکیل دولت اسلامی یک اولویت به حساب می آید که می تواند مراحل بعدی را تسریع کند.

 

مدیر عامل موسسه پژوهش و تبیین گفتمان انقلاب اسلامی افزود: تمدن اسلامي بسترساز جامعه مهدوي است و تمام اين مراحل، در راستای تحقق افق‌ها و آرمان‌هاي انقلاب اسلامی هستند و بر تمام آن‌ها روح انقلابي‌گري حاکم است.

 

وی با تاکید بر لزوم وجود تفکر و روحیه انقلابی برای کارآمدی یک مجموعه در نظام اسلامی تصریح کرد: متاسفانه به سبب عدم وجود روحيه انقلابي و عدم اعتقاد به سبك زندگی اسلامي و وجود گرایشات غرب گرایانه در برخی پس از پیروزی انقلاب، مشكلاتي در مسير تشکیل دولت اسلامي ايجاد شده است.

 

خاکباز در ادامه به برخی تحولات غرب گرایانه در سبک زندگی اجتماعی ایران اسلامی اشاره و اظهار کرد: كلان شهرها بر اساس تفكر غربي توسعه یافته اند و به مرور روستاها رو به افول گذاشته اند؛ توسعه کشاورزی متوقف شد و آرام آرام روستاییانی که اشتغال خود را در روستاها از دست داده بودند، به شهرها هجوم آوردند و پديده ای به نام حاشيه نشيني شکل گرفت .حاصل شهر نشینی به سبک فعلی، ما را از محور تولید یعنی روستا به محصولی به نام مصرف گرایی کوچ داد.

 

وی با گلایه از برخی تصمیمات مختلف که با عدم توجه به داشته‌های داخلی و امید واهی به مغرب زمین اتخاذ شده است، گفت: متاسفانه برخی تصمیمات غیر انقلابی کار را به جایی رسانده که امروز رهبر معظم انقلاب ، مي‌فرمايند: «شرمندگی من از بیکاری یک جوان کمتر از خود او نیست»و این در صورتی است که دیگران باید شرمنده باشند که به وظایف خود عمل نکرده اند نه ایشان.

 

مدیر عامل موسسه پژوهش و تبیین گفتمان انقلاب اسلامی افزود: عدم توجه به تولید داخل و بی تفاوتی نسبت به خودکفایی اقتصادی کشور و اقتصاد مقاومتی و شرایط حاد محرومین و مستضعفین، باعث شده رهبر انقلاب در حکم هفت بندی انتصاب تولیت آستان قدس رضوی، چهار بار به رسیدگی محرومان و نیازمندان سفارش داشته باشند.

 

خاکباز تفکرات انقلابی دانشجویان و جوانان بسیجی را که بدون هیچ چشم داشتی و با اتکال به قدرت الهی و پشتوانه معنوی ولایت فقیه پا در عرصه رفع محرومیت در کشور گذاشته و اردوهایی جهادی را شکل داده‌اند، ستود و ارزشمند خواند و گفت: کارهای جهادی و جوانان جهادی عناصر پیشبرنده تحقق دولت اسلامی هستند.

 

وی اضافه کرد: اردوهاي جهادي، نهضتی برخاسته از جریان ناب انقلاب اسلامی است و به حمد الله با ورود انقلابی تولیت آستان قدس رضوی به عرصه محرومیت زدایی، فضایی انقلابی و بسیجی حاکم شده و بستر برای همکاری‌های مشترک آستان قدس رضوی با جوانان انقلابی فراهم است. از همه جوانان جبهه انقلاب و دلسوز کشور دعوت می کنم وارد عرصه ی محرومیت زدائی شوند و به جهادگران رضوی بپیوندند.

 

همچنین در این همایش کاشانی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد طی سخنانی آمادگی بسیج دانشجویی در راستای رفع محرومیت را اعلام کرد.

 

لازم به ذکر است؛ در پایان این همایش از 22 نفر از جهادگران برتر تقدیر به عمل آمد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار