کد خبر:۵۷۱۰۷۸
کیانی در گفت وگو با خبرگزاری دانشجو:

در دانشگاه هنر از این اتفاقات پیش می‌آید

رئیس دانشگاه هنر اصفهان در خصوص حاشیه‌های جشن یلدا در دانشکده هنرهای تجسمی با بیان اینکه در دانشگاه هنر از این اتفاقات پیش می‌آید، گفت: بسیاری از مسئولین در این برنامه حضور داشتند و متاسفانه در لحظات آخر کنترل برنامه از دست برگزار کنندگان خارج می‌شود، ما از این برنامه‌ها زیاد داریم.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

کیانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص حاشیه های جشن یلدا در دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه هنر اصفهان گفت: هیچ برنامه ای در دانشگاه هنر اصفهان بدون داشتن مجوز برگزار نمی شود و این برنامه نیز مجور شورای فرهنگی را داشته است.

 

وی با بیان اینکه این جشن علاوه بر دانشکده هنرهای تجسمی در دو دانشکده دیگر این دانشگاه نیز برگزار شده است، افزود: من به دلیل شرکت در جلسه هیات امنا که در تهران برگزار شد در جشن حضور نداشتم، ولی تا جای که اطلاع دارم این مراسم طبق برنامه بوده و تنها لحظات پایانی برنامه در حد دو تا سه دقیقه برنامه از کنترل خارج شده و تذکر هم صورت گرفته است.

 

رئیس دانشگاه هنر تصریح کرد: موسیقی که در این برنامه اجرا شده است، از رادیو و تلوزیون هم شنیده ایم؛ ولی حرکات و رفتاری که آخر برنامه انجام شد به برنامه های دیگر دانشگاه ضربه می زند.

 

کیانی با بیان اینکه، دانشگاه هنر است و از این اتفاقات پیش می آید، گفت: بسیاری از مسئولین در این برنامه حضور داشتند و متاسفانه در لحظات آخر کنترل برنامه از دست برگزار کنندگان خارج می شود، ما از این برنامه ها زیاد داریم.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: عوامل ایجاد این بی نظمی ها کمیته انظباطی خواهند شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار