به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام حمید رسایی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در همایش 9 دی که در صحن امامزاده جعفربن موسی کاظم(ع) پیشوا برگزار شد اظهار داشت: روز 9 دی قبل از سال 88 یک روز معمولی بود؛ ولی مردم در 9 دی سال 88 در خیابانها حضور پیدا کرده و یاد خدا را زنده کردند و به همین دلیل نیز رهبر معظم انقلاب اسلامی از این روز به عنوان یومالله یاد کردند.
وی خاطرنشان کرد: عدهای هستند که از این مراسمها خوششان نمیآید و عصبانی میشوند دلیلش این است که با مراسمهایی مانند برنامه امشب مطالب آن روز سینه به سینه به آیندگان انتقال داده میشود و درس عبرتی برای آیندگان میشود.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود جریانهای مختلف در انتخابات سال 88 گفت: یک جریان در انتخابات، زمانیکه دیدند مردم نظر آنها را قبول نکردهاند سعی کردندکه نظر خود را به هر شیوهای نظام و مردم بقبولانند، اما جریان دیگری که جریان تردیدی بود تلاش کرد هر زمان که جایگاه تحمیل در حال نابود شدن بود به آنها کمک کند.
رسایی با تأکید بر وجود جریان سوم بیان کرد: در کنار دو جریان تحمیلی و تردیدی، جریان دیگری نیز وجود داشت که صحبتها را به صراحت بیان میکرد، که قبل از آن و بعد از آن سال 88 نیز وجود همچنان داشتند که رهبر معظم انقلاب اسلامی جز گروهی بودند که به صراحت مطالب را میگفتند.
وی اظهار داشت: عدهای از مردم که فکر میکردند تقلب شده در اغتشاشات حضور داشتند؛ زیرا افراد میدیدند که خواص فریاد تقلب سر دادهاند، پس فکر کردند که واقعاً تقلب شده و به همین دلیل نیز حرکاتی انجام دادند که شایسته نبود؛ ولی بعد از آن متوجه شدند که اینگونه نبوده است.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: خیلی از 13 میلیونی که به یکی از سران فتنه رأی داده بودند نتیجه انتخابات را قبول داشتند و اعلام کرده بودند که انتخابات سالم برگزار شده که مورد احترام نظام نیز قرار گرفته بودند؛ زیرا منطقی برخورد کرده بودند ولی افرادی بودند که منحرف شده بودند که این افراد همانهایی بودند که مسجد را به آتش کشیدند و به ساحت امام حسین(ع) بیحرمتی کردند.
رسایی افزود: در روز عاشورا مردم متوجه شدند که واقعاً این افراد اعتراض ندارند، بلکه به دنبال براندازی اصل و جایگاه ولایتفقیه هستند به همین دلیل نیز سبز معترض از سبز منحرف جدا شد که در نهایت سبز منحرف باقی ماند و آن بیحرمتیها نیز به امام حسین (ع) شد.
وی ضمن بیان اینکه برجام یک فتنه دیگر بود و خیلی شباهت به فتنه سال 88 داشت خاطرنشان کرد: آقایان در جلسه خصوصی درون مجلس میگویند که ما اشتباه کردیم ولی حاضر نیستند که این را علناً اعلام کنند، همانگونه که افراد در انتخابات سال 88 میگفتند که تقلب نشده ولی حاضر نبودند که در جلسات خصوصی آن را بیان کنند.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در غصه برجام با سه ضلع مواجه بودیم که اولین آن قدرتهای خارجی بود که این کار را مدیریت میکنند و شاهد هستیم که همچنان فشار میآورند ولی مسئولان ما به آنها لبخند میزنند ولی به منتقدان داخلی اخم کرده و توهین میکنند.
رسایی بیان کرد: در برجام خواصی داشتیم که مانند فتنه سال 88 سیستم محاسباتشان تغییر پیدا کرد و چون خودشان عوض شده بودند، در برابر دشمن نیز تغییر موضع دادند؛ ولی رهبر معظم انقلاب اسلامی باعث شدند که با کمترین هزینه این مسئله به سرانجام برسد.
وی تصریح کرد: وقتی عدهای میگویند چگونه با دنیا بجنگیم، دقیقاً شبیه کلام افرادی بود که میگفتند مگر قرآنها را بر سر نیزه نمیبینید؛ در این شرایط رهبر معظم انقلاب اسلامی دیگر چه کاری میتوانستند انجام دهند.
رسایی خاطرنشان کرد: اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال 88 در مقابل این کلام فتنهگران که گفتند باید انتخابات باطل شود ایستادگی کرد، ولی در مقابل به مذاکرهکنندگان برجام اجازه داد که مذاکرات صورت گیرد هر چند که با آن موافق نبودند، به دلایل مختلفی بوده که یکی از آنها این بود که عدهای القا کرده بودند که همه مشکلات به دلیل برجام است.
وی تصریح کرد: یک سال پیش زمانی که تحریمها تمدید نشده بود و دلار به این قیمت نرسیده بود، صد نفر هم به خیابانها نیامدند، در حالی که در روز توافق ژنو چند هزار نفر به خیابانها ریختند و جشن گرفتند؛ دلیل این ریزش این بودکه مردم متوجه شده بودند که واقعیت این نیست و اینها فقط بازی است.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: اگر رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال 92 جلوی مسئولان وقت را میگرفتند، همین مذاکرهکنندگان امروز اعلام میکردند که ملت ایران، ما میخواستیم تحریمها را برداریم ولی رهبر معظم انقلاب اسلامی اجازه ندادند و ما هم اطاعت کردیم؛ ولی اگر رهبری اجازه داده بودند ما هم تحریمها را برمیداشتیم.
وی خاطرنشان کرد: سلاحی که آمریکا از آن میترسد سلاح هستهای نیست؛ زیرا پاکستان هم سلاح هستهای دارد ولی تحریم نمیشود؛ سلاحی که ایرانیها دارند وآمریکا نیز با آن مشکل دارد؛ مسجد، حجاب، امام حسین(ع) و مقدسات دیگری است که همه به آن باور دارند.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: اگر مشکل آمریکا حقوقبشر است پس چرا عربستان که در آن بانوان حق رانندگی ندارند را تحریم نمیکند و یا اگر واقعاً به دنبال تروریسم هستند، چرا علیه داعش که خودشان درست کردهاند قیام نمیکنند.
رسایی تصریح کرد: در فتنهها فقط باید توجه به رهبری کرد و حتی اگر دنیا را میخواهیم و به دنبال منافع دنیایی آن هستیم باید ببینیم که رهبر چه میگوید؛ زیرا عاقبت به خیری دنیا و آخرت همان است که رهبر معظم انقلاب اسلامی میفرمایند و نشان میدهند.