آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۲۵۸۴
ششمین جشنواره بین المللی شعر انقلاب؛

برگزیدگان معرفی و تقدیر شدند/ تجلیل از ۳پیشکسوت شعر انقلاب

برگزیدگان ششمین جشنواره بین المللی شعر انقلاب شناخته و معرفی شدند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، چهارشنبه شب تالار سینا و صدرا دانشگاه علوم پزشکی شیراز میزبان حاضران در ششمین جشنواره بین المللی شعر انقلاب شد که برگزیدگان خود را معرفی و تقدیر کند.

 

بر این اساس، در بخش مجموعه شعر نو نفر اول؛ عباس باقری، نفر دوم اسماعیل محمدپور و نفر سوم اشکان پناهی از کرمانشاه بود.

 

برگزیدگان بخش مقاله عبارت از؛ نفر اول غزاله صباغیان طوسی، نفر دوم اسماعیل محمدپور از گیلان و نفر سوم نجمه طاهری از کرمان بودند.

 

همچنین در بخش برگزیدگان تک‌اثر با موضوع شعر نو هیأت داوران فردی را به‌عنوان نفر برگزیده اول معرفی نکرد، اما هدیه رتبه دوم به مصطفی توفیقی از مشهد تخصیص یافت، که جایزه نفر سوم مشترکاً به علی سلیمانی از تهران و محمد برزگر از استان فارس اختصاص یافت.

 

در بخش مجموعه شعر کهن هیأت داوران جایزه‌ای را به نفر اول اعطا نکرد، اما در این بخش محمدحسین ملکیان به‌عنوان نفر دوم و خدابخش صفادل از خراسان رضوی رتبه سوم را کسب کرد.

 

لازم به توضیح است در بخش تک‌اثر شعر نو هیأت داوران هیچ اثری را حائز رتبه اول، دوم و سوم ندانستند.

 

در این جشنواره در بخش‌های مختلف افرادی به‌عنوان شایستگاه تقدیر معرفی شدند. امان‌الله میرزایی در بخش تک‌اثر شعر نو، امیر خسروی، پیام جهانگیری، ملیحه السادات قاضی و مریم فرضی در این بخش تقدیر شدند.

 

ساجده تقی‌زاده شایسته تقدیر در بخش پژوهش و محور کتاب شناخته شد و رضا نیکوکار در بخش مجموعه شعر کهن موردتقدیر قرار گرفت.

 

جایزه ویژه دوره ششم جشنواره شعر انقلاب به سه چهره پیشکسوت با نام‌های مرحوم نصرالله مردانی، سیدمحمود سجادی و قادر طهماسبی اهدا شد. این در حالیست که هدیه ویژه دبیر هنری جشنواره به رضا نیکوکار شاعر گیلانی اهدا شد.

 

به دلیل برگزاری جشنواره در بعد بین‌المللی سید احمد حسینی از پاکستان، زامیق محموداف از جمهوری آذربایجان، شاه‌منصور خواجه‌اف از کشور تاجیکستان، محمود سرخو از کویت، محمدامین الکرخی عراقی مقیم هلند و هیلانه عطاءالله از کشور سوریه تقدیر شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار