به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالله گنجی چهارشنبه شب در جمع فرماندهان و بسیجیان کاشان اظهار داشت: 9 دی برگی از برگهای زرین تاریخ انقلاب اسلامی است و حماسهای در راستای قدرت اسلامی و نشان دادن آن به کسانی بود که به چشم دیگری به جمهوری اسلامی نگاه میکنند.
مدیرمسئول روزنامه جوان ضمن یادآوری جریان فکری بعضی از دانشگاهیان در سال 68 افزود: بعد از رحلت امام در تابستان 68 گروهی از دانشگاهیان معروف به حلقه کیان به این نتیجه رسیدند که چسباندن دو واژه جمهوری و اسلامی در کنار هم تحققپذیر نیست و به دنبال نظام غیر دینی بودند.
گنجی ابراز کرد: اعضای حلقه کیان خواستار آوردن قوانینی از جمله اصلاح قانون انتخابات و مطبوعات، افزایش اختیارات ریاست جمهوری و غیره بودند که اگر این قوانین اجرا میشد چیزی از جمهوری اسلامی نمیماند و نظام متوجه این توطئه شد و ایستادگی کرد.
وی تصریح کرد: اصلاح طلبان سه دستهاند؛ جمهوری خواهان سکولار که در طراحی فتنه نقشی نداشتند، مشروطهخواهان با محوریت سعید حجاریان و دستهای که داخل نظام هستند و نظام را قبول دارند و در مجلس مسئولیت دارند اما فتنه توسط مشروطهخواهان، صورت گرفت و دنبال براندازی نظام جمهوری نبودند بلکه به دنبال ایجاد رهبری تزئیناتی و بیخاصیت بودند.
مدیر مسئول روزنامه جوان افزود:کسانی که بعد از خطبه رهبر انقلاب اسلامی ایستادگی کردند، فتنهگر بودند و 9 دی معجزه است و اینان نقش رهبری دینی را در برآوردهایشان نیاوردند و علیه ولایت فقیه شعار دادند.
گنجی خاطرنشان کرد: برکات این فتنه این بود که نفاق درون نظام روشن شد و متوجه شدیم که رهبری دینی برای ایران لازم و ضروری است و همچنین چهره غرب عریان شد.