آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۲۶۰۷
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام:

۹دی انقلاب بصیرت ملت ایران بود/ تلاش عده‌ای برای فراموشی یک حماسه

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از حماسه نهم دی‌ماه به عنوان انقلاب بصیرت و قیام ملت ایران در برابر یکی از فتنه های بزرگ تاریخ انقلاب یاد کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرلشکر محسن رضایی صبح امروز در همایش بزرگداشت ۹ دی در مسجد حظیره از دارالعباده یزد به عنوان سرزمین حماسه و بصیرت یاد کرد و اظهار داشت: حضور فعال علمای یزد در تاریخ و تمدن ایران اسلامی، دانشمندان بزرگ و شهدای بزرگ این سرزمین نشان از بصیرت و بزرگی مردم یزد دارد و مردم این دیار در طول سال‌های متمادی خدمات بزرگی برای اسلام و قرآن انجام دادن و بخش بزرگی از تمدن، امنیت و انقلاب ما مدیون مردم استان یزد است.

 

وی با گرامیداشت حماسه ۹ دی بیان کرد: راهپیمایی مردم در ۹ دیماه ۸۸، انقلاب بصیرت و قیام ملت بزرگ ایران در مقابل یکی از فتنه های بزرگ تاریخ ایران بود و امروز همین موضوع مهم ما را گردهم آورده است.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امروز خیلی ها می خواهند حماسه ۹ دی به دست فراموشی سپرده شود، عنوان کرد: عده‌ای حتی از تکرار نام ۹ دی ابراز ناراحتی می‌کنند.

 

وی با اشاره به اینکه ایران اسلامی در طول سال‌ها مبارزات مردم حوادث متعددی را پشت سر گذاشت عنوان کرد: مبارزات مردم با شعار مرگ بر شاه آغاز شد و در مقطعی تسخیر لانه جاسوسی بهانه ای برای کودتای ضد انقلاب که البته ناکام ماند و پس از آن مبارزات ملت ایران هر روز شکل تازه ای به خود گرفت.

 

رضایی با اشاره به ابعاد بین‌المللی مبارزات ملت ایران بیان کرد: با نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز قدس، مبارزه جدی ملت ایران علیه رژیم غاصب صهیونیستی آغاز شد و به این شکل حوزه مبارزات ملت ایران توسعه یافت.

 

وی از وقایع بعد از انتخابات سال ۸۸ به عنوان یکی از فتنه های بزرگ بعد از انقلاب یاد کرد و افزود: فتنه ۸۸ جنسی متفاوت داشت و آمریکا فکر می‌کرد می‌تواند طی دو هفته تهران را ساقط کند و مملکت را به دست بگیرد.

 

رضایی عنوان کرد: انتخابات سال ۸۸ تیری در چشم دشمنان بود و امید آنها را نا امید کرد اما فتنه های پس از آن امید را در دل آنها زنده کرد و رسانه های معاند نیز همنوا با آنها وارد عمل شدند و این وقایع هم در کشور خودمان و هم در سایر کشورها موجی از نگرانی را به دنبال داشت.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به خسارت‌هایی که وقایع سال ۸۸ به کشور وارد کرد، افزود: اقتصاد کشور ۱۰ ماه تعطیل شد و میلیاردها دلار خسارت به کشور وارد شد، اعتبار کشور در عرصه بین‌المللی خدشه‌دار شد و ضد انقلاب هنری به خرج داد که توانست شرایط را به نحوی رقم بزند که در فضای مه آلود، حق و باطل به یکدیگر آمیخته شوند و تشخیص آنها دشوار شود.

 

رضایی با بیان اینکه سه راه حل برای مقابله با فتنه وجود داشت که مورد توجه قرار نگرفت، افزود: نامزدهای معترض باید به شورای نگهبان مراجعه می‌کردند تا به خواست آن‌ها رسیدگی شود و اگر سند و مدرکی داشتند به قانون مراجعه کنند.

 

وی دومین راه حل را ورود حامیان برای حل این مسئله دانست و گفت: جناح حامی فتنه‌گران باید آن‌ها را به نزد رهبری برده و وادار به تمکین می‌کردند که این موضوع نیز مورد توجه قرار نگرفت.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه آبروی خود را برای حل این مشکلات گذاشتم اما نامزدهای معترض گوش ندادند، تصریح کرد: زمانی مردم به صحنه آمدند که همه درها بسته شد و در روز عاشورا فتنه‌گران کار را تا جایی پیش بردند که پرچم‌های مشکی در دانشگاه تهران را آتش زدند.

 

وی تصریح کرد: پس از این وقایع و ادامه یافتن آنها تا دی ماه، در نهایت مردم بصیر ایران نهم دی‌ماه به خیابان‌ها آمدند و تکلیف را روشن کردند و آرامش را دوباره به کشور باز گرداندند.

 

رضایی، اولین دستاورد قیام ۹ دی را تشخیص مرز بین حق و باطل دانست و افزود: حماسه ۹ دی چراغی روشن برای ادامه مسیر انقلاب و نشانه ای برای بی تاثیری فتنه در کشور ایران است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار